Paljakka - hiihtokeskus

Vaara-Kainuussa sijaitseva rinnekeskus Paljakka on lähes keskellä Suomea kartasta katsottuna! Monipuolisessa rinnekeskuksessa on käytössä 17 rinnettä, välinevuokraamo, suksihuolto ja muut yleisimmät hiihtokeskuspalvelut. Vaikka Paljakka tunnetaan parhaiten talvisena hiihto- ja rinnekeskuksena, alueella on paljon nähtävää ja koettavaa myös sulan maan aikana. Paljakan vetovoima perustuu ympäröivään luontoon ja sen monipuolisuuteen, mikä tarjoaakin mahtavat puitteet toteuttaa erilaisia ohjelmapalveluja. Opastetut kelkka- ja huskysararit, kalastusretket, vaellukset mahdollistavat aidon kokemuksen ja ikimuistoisen kosketuksen Kainuulaiseen luontoon. Iltaohjelmaa löytyy tarpeen mukaan joko viihteellisistä sisällöistä tai oman halun mukaan rauhoittumiseen ja nauttimiseen. Tule kokemaan Paljakka omin aistein!

Monipuolisten ulkoaktiviteettien lisäksi Paljakassa on monia sisätilojen aktiviteetteja. Mm. elokuvateatteri, kunto- ja liikuntasali erilaisten harrasteiden toteuttamiseen. Paljakan luonnonpuiston koskematon vaaraluonto tarjoaa mitä upeimmat puitteet päiväretkien tekemiseen. Retkeilyreittiä pitkin pääsee tutustumaan mm. Holstinvaaralle, jossa vaaran kupeet kasvavat komeaa ja vanhaa runsaslajista metsää. Vaaran laen tuntumasta löydät myös pienen ja kauniin taivaankappelin, Leililammen. Luonnonpuistossa on puronvarsien reheviä saniaislehtoja sekä korkeiden vaarojen lakimetsiä.

Majoitus Paljakka

Paljakassa on tarjolla mökkejä ja loma-asuntoja, jotka soveltuvat lomanviettoon niin talvella kuin kesällä. On vuokramökkejä suoraan järvien ja lampien rannoissa, kauniin luonnon keskellä. Näistä pääsee kalastamaan ja melomaan aivan mökin edustalta! Lisäksi useita tasokkaita, uusia loma-asuntoja ja mökkejä sijaitsee myös rinnekeskuksen tuntumassa hiihdon ja laskettelun ystäville. Paljakan vuokramökeistä löytyy sopiva kohde varmasti jokaiseen makuun ja matkabudjettiin! Tule kokemaan oma mökkilomasi Paljakassa vuokraamalla oma mökki Lomarenkaan kymmenistä eri vaihtoehdoista!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Lomakohdetta löydetty

Vaihda järjestys