Kanta-Häme - vuokramökit

Tampereen ja Lahden seudut

Lahti ja sen ympäristö

Lahden seudulla mökkeileminen on nautinto. Lahden naapurikunnissa on muutamia todellisia mökkipitäjiä, joiden väkiluku moninkertaistuu lomalaisten myötä. Mökkejä on tarjolla moneen makuun – sähköttömistä mummonmökeistä aina huippuvarusteltuihin huviloihin asti.

Lahden seutu on todellinen ulkoliikunnan ihmemaa, jossa voi virkistäytyä Etelä-Suomen kauneimmassa järviluonnossa. Alueella on useita kansallispuistoja ja luontoreittejä, mittavat vesistöt ja monipuoliset kuntoilureitit. Sujahda suksilla Salpausselän harjuille, patikoi eväät repussa tai soutele juotavan puhtaalla Päijänteellä.

Lahti on kompaktin kokoinen kaupunki ja sopiva matkailukohde niin lyhyelle kuin pidemmällekin vierailulle. Tutustu Lahden nähtävyyksiin, kulttuuri- ja tapahtumatarjontaan. Lahden talviurheilumahdollisuudet ovat erinomaiset. Unohtamatta Salpauselän kisoja ja vuoden 2017 hiihdon MM-kisoja. Lähde: Lahti Region.

Tampereen seutu

Tampereen seutu tarjoaa yöpyjälle korkeatasoisia hotelleja, kesähotelleja, hostelleja, kalustettuja huoneistoja sekä bed & breakfast –majoitusta.  Tampereen seudun laajasta ja monipuolisesta mökkitarjonnasta lapsiperheetkin löytävät omansa.

Tampereen seudulla on festareita ja tapahtumia ympäri vuoden: lyhytelokuvia, rokkia, jazzia, klassista, teatteria, kukkaloistoa ja valon juhlaa. Ajantasaista tietoa löydät Tampereen tapahtumakalenterista. Tampere tunnetaan “Suomen teatteripääkaupunkina”. Suurten teattereiden ja Tampereen Teatterikesän lisäksi teatterimainetta pitää yllä monipuolinen valikoima pieniä, vaihtoehtoisia ja tuoreita teattereita ja teatteriryhmiä. Herkkua musiikinystävien korville tarjoileeTampere Filharmonia, joka konsertoi Tampere-talossa. Lähde: visitTampere

Näytä lisää Näytä vähemmän

Lomakohdetta löydetty

Vaihda järjestys