Vuokramökkien varaukset koronan aiheuttaman valmiuslain aikana.

Lue lisää

Kasnäs huoneistot ja vuokramökit saaristossa

Kasnäs on upea merenrantakohde Lounais-Suomen saaristossa! Hotellin palvelut ovat lähellä: hotellista löytyy mm. hyvätasoinen ravintola. Hotellin yhteydessä ovat myös kauniit ulkoaltaat, joissa  voi loikoilla kauniita maisemia katsellen. Ulkoallasalueella on yksi 10,8 metrin allas, 8,3 metrin lasten allas sekä kaksi poreallasta. Altaiden yhteyteen on rakennettu myös aurinkoterassi. Ravintola Paviljongin kesäterassilla on suuret ikkunat merelle. Myös osa katosta saadaan vedettyä sisään, joten voi istuskella auringossa tuulelta piilossa. Koko ravintolassa on 150 asiakaspaikkaa, kaksi kabinettia, kesäterassi ja baari. Satamassa on lisäksi Saaristolaistori, jossa päivisin myydään lähialueen ruokaa kuten kalatehtaan kalatuotteita, vihanneksia, käsitöitä ja erilaisia matkamuistoja.

Kasnäs on näppärä tukikohta Kemiönsaarten reissulle, koska Kasnäsin satamasta lähtee yhteysalukset mm. RosalaanÖrön Linnakesaareen ja Vänöön. Kasnäsin satamasta lähtee risteilyjä myös Bengtskärin majakalle.

Kasnäsin alueella järjestetään myös paljon kesätapahtumia, joten voit loman aikana laittaa myös pienen juhlavaihteen päälle!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Hakuasi vastaavia lomakohteita ei valitettavasti löytynyt. Ole hyvä ja muuta hakuehtoja, tarkista oikeinkirjoitus sekä päivämäärät. Viime hetken varaukset myös puhelimitse.

Lomarenkaan verkkokaupassa tai asiakaspalvelussa ei voi tällä hetkellä tehdä uusia varauksia, joiden alkupäivä on ennen 16.5.2020. Toistaiseksi voit tehdä ainoastaan varauksia, jotka alkavat 16.5.2020 tai sen jälkeen.

Lomakohdetta löydetty

Vaihda järjestys