kesäunelmat_uutiskirje_800x310px_Ida_Lomarengas_kesäkampanja-2016_6040_1[5].jpg

Mökkiunelmat vuokralla saaristosta erämaahan –  vuokraa mökki lempialueeltasi!

Lomarenkaan mökkejä löydät ympäri Suomen. Valittavanasi on lomamökkejä tunturimaisemista saaristoon ja järven rannalta kuivanmaan mökkeihin. Suurin osa mökeistä on kesä- ja talviasuttavia, joten lomailemaan voit lähteä mihin aikaan vuodesta haluat. Tutustu alueisiin ja löydä täydellinen mökki lomallesi!

Upeat lomamökit kaikkialla Suomessa

Tutustu Lomarenkaan mökkeihin eri puolilla Suomea. Olemme jaotellet mökit maakuntien ja suosituimpien alueiden mukaan. 

Ahvenanmaa
Etelä-Savo
Häme, Pirkanmaa
Keski-Suomi
Kuusamo
Kymenlaakso, Etelä-Karjala
Lappi
Pohjanmaa
Pohjois-Karjala
Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu
Pohjois-Savo
Uusimaa
Varsinais-Suomi, Satakunta
Koko Suomi

Mikäli suuntaat johonkin tiettyyn kaupunkiin, esim. Espoo, Mikkeli, Kuopio, Savonlinna, Jyväskylä tai Rovaniemi, löydät mökit kätevästi etusivun Mökkihaun avulla. 

Lomaile nauttien eri vuodenajoista

Sykkiikö sydämesi saaristolle, Järvi-Suomelle vai tuntureille? Suomi on pitkänhuiskea maa, josta löytyy alueita jokaiselle lomailijalle. Valtaosa lomamökeistämme on sekä kesä- että talviasuttavia. Siksi perinteiset kesä- ja talvikohteet on hyvä huomioida myös muina vuodenaikoina!

Lumien sulaessa hiihto- ja laskettelukeskusten yhteydestä paljastuu kiinnostavia vaellus- ja päiväretkireittejä kesällä tai vaikkapa ruska-aikana käytäväksi. Lapin tunturien laelta näet kauas kesäisinkin ja yöttömän yön auringon aikaan. Eri pituisia vaelluksia ja vaikkapa maastopyöräretkiä voit tehdä juuri silloin, kun sinusta siltä tuntuu.

Rantamökeillä voit nauttia Suomen kesästä parhaimmillaan. Voit valita mökin järven rannalta tai rauhallisen saarimökin. Syksyn tullen rantamökeillä ehdit vielä hyvin ottamaan lyhyitäkin irtiottoja arjesta. Voit poimia marjoja ja sieniä talveksi sekä käydä kalastamassa paistinkalat. Mikäli haluat nauttia aidosta erämaan tunnelmasta, valitse erämökki luonnon keskeltä. Valikoimastamme löydät upeat eräretkeilijöille ja metsästäjille sopivat hirsimökit. Talvella voit hiihdellä järvellä tai kaivaa esiin pilkit ja nauttia kevätauringosta. Nauttia luonnonrauhasta täysin palkein. Lähistöllä voi myös olla hiihtokeskus, jossa pääsee vauhdikkaampien aktiviteettien pariin jos mieli tekee.

Lomarenkaalla on kohteita eri puolilla Suomea. Löydä mieluisin lomakohde ja varaa!

Sujuvaa varaamista ja asiantuntevaa asiakaspalvelua

Varaa mökkikohde kätevästi suoraan etusivultamme löytyvän mökkihaun kautta. Verkkokauppamme on auki viikon jokaisena päivänä. Asiakaspalvelumme (puh. 0306 502 502) vastaa mahdollisiin kysymyksiin arkisin klo 8:30-17:00 sekä lauantaisin 10:00-18:00. Lisäksi tavoitat meidät sähköpostitse osoitteesta myynti@lomarengas.fi