Siirry sivusisältöön

OMAliittymä

Tältä sivulta löydät linkin sekä Lomarenkaan mökinomistajien OMAliittymään, että Levin osakemökkien omistajien omistajaliittymään. Löydät myös käyttöohjeet Lomarenkaan OMAliittymälle. OMAliittymän käyttö on maksutonta. 

>> Klikkaa OMAliittymään

>> Käyttöohje

OMAliittymä on sinulle rakennettu

OMAliittymässä, Lomarenkaan omistajaliittymässä, näet mökkisi varaustilanteen ja saapuvien asiakkaiden tiedot reaaliaikaisesti. Voit myös lisätä, muokata tai poistaa sen kautta omia varauksiasi. Mökin huoltajille, siivoojille ja avaintenantajille on omat tunnuksensa. He näkevät omasta liittymästään varaustilanteen ja saapuvien asiakkaiden tiedot.

Kirjaudu OMAliittymään tästä!

Levin osakemökkien omistajaliittymä

Levin osakemökkien omistajille on avattu oma omistajaliittymä, jonka kautta omien viikkojen ja varausten hallinnointi on helppoa.

Levi: Kirjaudu sisään tästä

OMAliittymän käyttöohjeet

Tarvitsetko tai unohditko käyttäjätunnuksen tai salasanan? Saat sen Lomarenkaasta laittamalla sähköpostin osoitteeseen omistajat@lomarengas.fi  Huomioithan, että mökkisi varaustietojen tulee olla aina ajan tasalla OMAliittymässä.

Huom! Uudistamme OMAliittymää, ja uusi versio julkaistaan vuoden 2024 aikana. Mikäli sinulla on muutostoiveita nykyiseen järjestelmään, ota meihin yhteyttä ja kerro meille toiveesi. Kaikki palaute auttaa meitä tekemään OMAliittymästä sinulle oikeanlaisen työkalun.