Siirry sivusisältöön

Miksi Lomarenkaan mökinomistajaksi?

5+1 syytä valita Lomarengas

Olemme varma kotimainen kumppani

Olemme lähellä, johdamme markkinaa yli 50 vuoden kokemuksella ja autamme sinua palvelemaan myös kansainvälisiä asiakkaita.

Löydämme asiakkaat puolestasi ympäri vuoden

Arvioimme mökkisi tai huoneistosi henkilökohtaisella käynnillä. Autamme sinua määrittelemään hintatason ja valokuvaamme kohteen. Mökkisi tulee Suomen kattavimmalle sivustolle, jonka kautta tehdään vuosittain liki sata tuhatta varausta.

Palveluun liittyminen on ilmaista

Palvelupalkkio peritään ainoastaan toteutuneista mökkivarauksista, eikä Lomarengas peri sinulta muita kustannuksia. Ei varauksia, ei maksuja. Saat ilmaisen valokuvauksen, laatuluokittelun ja jatkuvan tukemme vuokraamisen avuksi.

Tarjoamme vuokraajan arjen helppoutta

Sinun ei itse tarvitse huolehtia laskujen tekemisestä, lähettämisestä tai maksuseurannasta. Mökkisi varaustilannetta ja asiakastietoja voit seurata helposti OMAliittymä-työkalulla.

Tarjoamme If Peruutusturvavakuutuksen

Mikäli asiakas joutuu peruuttamaan tai keskeyttämään lomailunsa mökilläsi, hänen vuokransa muine veloituksineen korvataan sinulle tietyin ehdoin peruutusturvavakuutuksella.

Laaja kumppanuusverkosto

Sinun ei tarvitse tehdä erillisiä ilmoituksia ja päivittää samoja tietoja ja varauksia moneen paikkaan. Kauttamme saat mökkisi esille lukuisille sivustoille, kuten Booking.com, Interhome, Tripadvisor, Homeaway ja GoFinland.com.

Kiinnostuitko? Täytä esitietolomake!

Kaikki lähettämäsi tiedot käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti, eikä lomakkeen täyttö sido sinua mihinkään. Päätät aina itse etenemisestä mökkisi suhteen. Alueellasi toimiva Lomarenkaan edustaja ottaa sinuun yhteyttä lomakkeen lähettämisen jälkeen.

Täytä lomake tästä!