Siirry sivusisältöön

Varauksen peruuntuminen

Mitä mökin omistajan tulee tietää varauksen peruuntumisesta?

Jos varaus perutaan, auttaa Lomarengas mökin omistajaa kaikissa tilanteissa. Tehokkaan markkinoinnin avulla mökki saadaan todennäköisesti uudelleenmyytyä, jos vapautuneeseen varaukseen on vielä aikaa. Muista lisätä mökkisi Äkkilähtö-tarjousten pariin, jotta vapaaksi jääneet ajat saadaan myytyä vielä viime hetkelläkin!

Ohjeet omistajalle varausten peruuntumistilanteisiin

Asiakas voi perua varauksen, mutta kaikkia rahoja ei palauteta. Kaikissa peruutustilanteissa sovelletaan Lomarenkaan varausehtoja. Sairastumiseen liittyvissä peruutuksissa auttaa If Peruutusturvavakuutus. 

Tehty varaus on sitova niin mökin omistajalle kuin majoittuvalle asiakkaalle. Jos sinulla on tarve peruuttaa asiakkaan tekemä varaus, ole aina yhteydessä asiakaspalveluumme omistajat@lomarengas.fi tai 0800 30105.

Mikäli asiakas joutuu peruuttamaan tai keskeyttämään lomailunsa mökilläsi, hänen vuokransa muine veloituksineen korvataan tietyin ehdoin peruutusturvavakuutuksella. Tällaisessa tilanteessa saat tilityksesi mökkivuokrasta, vaikka mökkisi olisi peruutuksen vuoksi tyhjillään.

Valitettavasti mökin omistaja on vastuussa niin sanotusta tuplabuukkaustilanteesta. Lomarengas voi tietyissä tilanteissa auttaa etsimään asiakkaille uuden, vastaavan mökin, mutta siirto- ja varauskustannukset tulevat mökin omistajan maksettavaksi. Tuplabuukkauksen sattuessa ole aina pikimmiten yhteydessä Lomarenkaan asiakaspalveluun.

Äkkilähtö-kohteet myydään niin sanottuna viime hetken kauppana normaalihintaa edullisemmin. Tyypillinen alennus on -20 %. Mikäli haluat lisätä mökillesi Äkkilähtö-hinnat, ole yhteydessä Lomarenkaan asiakaspalveluun omistajat@lomarengas.fi tai 0800 30105.