Siirry sivusisältöön

Kalajoki - vuokramökit

Kalajoki on yksi Suomen kiehtovimmista mökkipaikkakunnista, jonka upeat hiekkasärkät saavat monet pa-laamaan paikkakunnalle kerta toisensa jälkeen. Yli 3 km mittaiselle hiekkarannalle, upeiden dyynialueiden ympärille on muodostunut monipuolinen ja ympärivuotinen kokoperheen matkailukohde, jossa riittää teke-mistä ympärivuoden! Lomanvietto meren rannalla, Pohjanmaalla, antaa hyvän mahdollisuuden nauttia luon-nosta ja ympäristön virikkyydestä yhtä aikaa! Kesä on Kalajoen sesonkiaikaa, kun rannat täyttyvät auringon-palvojista ja rantaleikeistä, uintia unohtamatta!  Myös aktiiviurheiluun alue tarjoaa poikkeukselliset puitteet. Täällä onnistuvat niin surffaus, melonta, veneily kuin kalastuskin.

Kalajoki majoitus

Kalajoen seudulla on paljon lomailijoille sopivia majoitusvaihtoehtoja. Alueelta löytyy hotellimajoituksen lisäksi myös eritasoista vuokramökki ja lomahuoneistomajoitusta. Vaihtoehtona on esimerkiksi hyvin varusteluja ja merinäköalalla avautuvia loma-asuntoja, erillisiä hirsihuviloita, vaatimattomampaa retkeily- ja camping majoitusta, mutta myös aivan luksustason huippuhuviloita! Lomarenkaan vuokramökkivalikoimasta löydät huikeat hirsi-mökit perhelomaan, perinteisen puutalot meren rannalta ja hulppeat huvilat. Kalajoen vuokramökit ovat useimmin keskellä luonnon rauhaa ja mökeissä on moderni varustus, johon kuuluu sauna, terassi ja ulkogril-li. Lomarenkaan majoitushausta voit hakea juuri kriteereihisi sopivimman kohteen!

Nähtävyydet ja tapahtumat Kalajoella

Hiekkasärkillä on kymmeniä kilometrejä monipuolisia retkeilyreittejä hiekkaharjuilla, vehreissä metsissä kuin myös lankkupoluilla, jotka sopivat erinomaisesti niin liikuntarajoitteisille kuin pienten lasten kanssa liikkuville. Ulkoilureittien varsilla olevat taukopaikat, kodat ja laavut - ovat retkeilijöiden vapaassa käytössä. Myös lähi-alueella on erinomaisia luonto- ja retkeilykohteita, joihin voi tutustua patikoiden, purjehtien, sauvakävellen tai vuokraamalla polkupyörät.  Kalajoella pääsee nauttimaan upeasta meriluonnosta ja sen ympäristössä olevis-ta tutustumisen arvoisista kohteista, kuten Siiponjoki, Rahjan saaristo ja Maakallan kari ja Ulkokallan majak-kasaari – antavat ennen kokemattomia luontoelämyksiä niitä hakeville. Meriluontokeskus tarjoaa historian ja luonnontiedon lisäksi myös näyttelyitä ja opastettuja esityksiä. Kalajoen vuosittaisista tapahtumista suurimpia ovat Kalajoen Juhannus ja Kalajoen Venetsialaiset elokuun lopulla, sekä muut lukuisat tapahtumat kuten hiekkafutiksen SM -kilpailut, hiekkasählykilpailut, hiekkaolympialaiset , ravit, ratsastuskisat ja muut harrasta-jatapahtumat.Kalajoella ja lähiympäristössä on tekemistä kaikenikäisille. Hiekkasärkillä järjestettiin kesällä 2014 Loma-asuntomessut, jonka upeat hirsihuvilat ovat katselun arvoiset.Kalajoella on lisäksi monipuoliset ravintola- ja viihdepalvelut. Aftersun –bileiden viettoon löytyy useita baareja ja ravintoloita, joten iltamenojakin riittää tanssin ja musiikin ystäville. Paikalliset ravintolat tarjoavat laadukas-ta lähiruokaa.

Tekemistä Kalajoella kesällä

Voit viettää aikaa vesiurheilun parissa, lasten kanssa Jukupark-vesipuistossa tai vierailla paikallisella Iso-Pahkalan keramiikkapajalla. Golfin ystävillekin löytyy Kalajoki Golfin kentät. Lisäksi täällä on oiva mahdolli-suus  päästä kokeilemaan esimerkiksi suosittua suppailua, vesipuiston huimia mäkiä, frisbeegolfia, kartinkia, mönkijä- ja fatbikesafareita. Lisäksi alueella on seikkailupuisto, mahdollisuus hevosurheiluun ja golfiin 18-reikäisellä kentällä!

Tekemistä Kalajoella talvella

Talviaikana rantaleikit vaihtuvat dyynien pulkkamäkiin, hiihtoon ja lumikenkäilyyn upeilla ulkolureiteillä. Tar-jolla on lisäksi moottorikelkkasafareita ja lumikenkäilyä, jonka jälkeen voikin rentoutua kylpylä SaniFanin lämpöaltaissa.

 

12486, TIMANTTI A14

KalajokiKalajoki

Asiakkaiden antama tähtiluokka 4.1 (Perustuu 31 arviointiin)

2 + 2 henkilöä, 43.5m2
1 makuuhuonetta

12438, TIMANTTI B17

KalajokiKalajoki

Asiakkaiden antama tähtiluokka 4.2 (Perustuu 31 arviointiin)

2 henkilöä, 43.5m2
1 makuuhuonetta

12506, VILLATONE

KalajokiKalajoki

Asiakkaiden antama tähtiluokka 4.0 (Perustuu 85 arviointiin)

4 + 4 henkilöä, 80m2
2 makuuhuonetta

12520, TIMANTTI A21

KalajokiKalajoki

Asiakkaiden antama tähtiluokka 4.4 (Perustuu 72 arviointiin)

2 + 2 henkilöä, 43.5m2
1 makuuhuonetta

15414, KANERVIKKO G4

Hiekkasärkät Kalajoki, KalajokiKalajoki

Asiakkaiden antama tähtiluokka 4.5 (Perustuu 6 arviointiin)

2 + 2 henkilöä, 44m2
1 makuuhuonetta

12552, VIITAKAARI 9

KalajokiKalajoki

Asiakkaiden antama tähtiluokka 3.6 (Perustuu 35 arviointiin)

4 + 2 henkilöä, 70m2
1 makuuhuonetta

Kohde lähialueelta

13424, KELOANTTILA

Etelänkylä, PyhäjokiPohjois-Pohjanmaa

Asiakkaiden antama tähtiluokka 3.5 (Perustuu 11 arviointiin)

2 + 2 henkilöä, 62m2
1 makuuhuonetta