Heinävesi – vuokramökit

Heinävesi on ainutlaatuinen mökkipaikkakunta, jossa sijaitsevat tunnetut Valamon munkkiluostari ja Lintulan nunnaluostari. Heinäveden järvet ja kosket ovat pala kauneinta Suomea. Lomanvietto järven rannalla antaa hyvän mahdollisuuden nauttia luonnosta, uimisesta tai laiturilla loikoilusta. Myös kulttuurin harrastamiseen, retkeilyyn ja aktiiviurheiluun alue tarjoaa loistavat puitteet. Heinävesi sijaitsee Varkauden ja Joensuun välissä.

Heinävesi majoitus

Heinäveden seudulla on paljon lomanviettoon sopivia kesäisiä vuokramökkejä ja talviasuttavia loma-asuntoja. Valikoimasta löydät tunnelmalliset hirsimökit perhelomaan, piilopirtit järven rannalta ja hulppeat huvilat. Heinäveden vuokramökit ovat useimmiten järven rannoilla ja mökeissä on hyvä varustus eli sauna ja todennäköisesti myös vene sekä laituri.

Nähtävyydet ja tapahtumat Heinävedellä

Heinävesi on luonnonkauneudesta tunnettu mökkikunta. Alueen tunnetuimmat nähtävyydet ovat Pohjoismaiden ainoat ortodoksiset luostarit sekä kansallismaisemaksi nimetty Heinäveden vesireitti.

Koloveden kansallispuistossa on upeat puitteet retkeilyyn ja se on saimaannorpan kotivesiä. Koloveden levollisissa voi meloa sekä ihailla kalliomaalauksia.

Tekemistä Heinävedellä kesällä

Heinävedellä on kesällä patikointi- ja melonta- tai soutureittejä. Valamon ja Lintulan luostarien välissä kulkee 18 kilometrin pituinen Luostarivaellus. Kirkasvetiset Kerman ja Karvion kalastuskosket ovat kalastajien unelmakohde.

Tekemistä Heinävedellä talvella

Hiihtomaastot ja moottorikelkkailu odottavat talviurheilijoita. Pääskyvuori tarjoaa talviurheilun ja laskettelun ystäville tekemistä.

Heinävedellä järjestetään paljon tapahtumia ja tekemistä koko perheelle ympäri vuoden. Alueen ravintolat ja kahvilat tarjoavat matkailijoiden iloksi paikallisherkkuja ja lähiruokaa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Hakuasi vastaavia lomakohteita ei valitettavasti löytynyt. Ole hyvä ja muuta hakuehtoja, tarkista oikeinkirjoitus sekä päivämäärät. Viime hetken varaukset myös puhelimitse.

Lomakohdetta löydetty

Vaihda järjestys