Viitasaari – vuokramökit

Viitasaari on yksi Suomen idyllisimmistä mökkipaikkakunnista, jonka upeat Keitele-järven maisemat ovat pala kauneinta Keski-Suomea. Lomanvietto järven rannalla antaa oivan mahdollisuuden nauttia luonnon rauhasta, uimisesta tai vain laiturilla loikoilusta. Myös kalastukseen ja ravustukseen alue tarjoaa hienot puitteet.

Viitasaari majoitus

Viitasaaren seudulla on runsaasti lomanviettoon sopivia vuokramökkejä ja loma-asuntoja. Valikoimasta löydät tunnelmalliset puutalot perhelomaan, perinteiset hirsimökit järven rannalta ja hulppeat huvilat. Viitasaaren vuokramökit ovat useimmin järven rannoilla ja mökeissä on sauna, todennäköisesti myös vene ja laituri.

Nähtävyydet ja tapahtumat Viitasaarella

Viitasaarelta ja lähiympäristöstä löydät puuhaa kaikenikäisille. Ateljeetalo Tuulensuussa ja Lars Sonckin suunnitteleman Vuorelan kartanon tiloissa riittää kesätaidenäyttelyitä.

Keihärinkoski on valtakunnallisesti tunnettu kalastuskoski. Viitasaarella onnistuu myös marjastus ja ravustus. Viitasaaren Luotolansaarella sijaitsevasta Täivuoren näkötornista voit ihailla Suomen luontoa parhaimmillaan.

Tekemistä Viitasaarella kesällä

Voit viettää aikaa Keiteleen rannalla, lasten kanssa retkeillen, nauttia taidenäyttelyiden annista tai alueen muusta tarjonnasta.

Tekemistä Viitasaarella talvella

Hiihtomaastot ja talviaktiviteetit odottavat talviurheilijoita.

Viitasaarella riittää tapahtumatarjontaa. Suosituimmat tapahtumat ovat Musiikin aika – uuden musiikin festivaali, Traktorijatzit –populaarimusiikkitapahtuma, Heavy Metal Evening ja Elokuvaviikko.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Hakuasi vastaavia lomakohteita ei valitettavasti löytynyt. Ole hyvä ja muuta hakuehtoja, tarkista oikeinkirjoitus sekä päivämäärät. Viime hetken varaukset myös puhelimitse.

Lomakohdetta löydetty

Vaihda järjestys