Kouvola – vuokramökit

Kouvola on yksi Etelä-Suomen suosituista mökkipaikkakunnista, jonka upeat vaellusreitit vesialueineen ovat pala kaunista Suomea. Aktiiviloma  järven rannalla antaa oivan mahdollisuuden nauttia Kymenlaakson luonnon rauhasta, uimisesta tai akkujen lataamisesta laiturilla. Myös kiipeilyn harrastamiseen alue tarjoaa poikkeukselliset puitteet.

Kouvola majoitus

Kouvolan seutu tarjoaa kesälomailuun sopivat laadukkaat vuokramökit ja talven aktiivilomissa toimivat loma-asunnot. Valikoimasta löydät tunnelmalliset mökit perhelomaan, piilopirtit vaellusreitin varrelta ja hulppeat huvilat. Kouvolan vuokramökit ovat usein järven rannoilla ja mökeistä löytyy laadukas varustus aina saunasta, isoon terassiin ja grillipaikkaan saakka.

Nähtävyydet ja tapahtumat Kouvolassa

Repoveden kansallispuisto, UNESCO:n maailmanperintökohde Verlan tehdasmuseo, Arboretum Mustila, 11 paikallismuseota, Tykkimäki, Kouvolasta löytyy kaikki.

Kotkan ja Kouvolan kaupunginorkestereiden muusikoista koottu Kymi Sinfonietta takaa kulttuurielämyksiä kaikille kaupungissa käyville.

Tekemistä Kouvolassa kesällä

Kouvolan seudun suuri vesistö mahdollistaa laajan kirjon tekemistä. Täällä onnistuvat niin melonta, kalastus, koskenlasku, retkeily, golfaus kuin kalliokiipeilykin. Repoveden kansallispuistossa kohoaa esiin kaunis jopa 50-metrinen Olhavanvuori, joka on suomalaisen kiipeily-yhteisön suosikkikohde.

Tekemistä Kouvolassa talvella

Hiihtomaastot ja vaellusreitit odottavat talviurheilijoita. Laskettelukin luonnistuu Mielakan Rinnekeskuksessa.

Kouvolan kulttuuritarjonta yllättää monet monipuolisuudellaan. Nauti näyttelyistä, konserteista ja teatterista sekä muista paikallistapahtumista.

Kouvolan ravintolatarjonnasta löytyy kaikille kulinaristisia makunautintoja. Mustilan ja Verlan viinitiloilla voi tutustua esimerkiksi tilojen omiin viinivalikoimiin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Hakuasi vastaavia lomakohteita ei valitettavasti löytynyt. Ole hyvä ja muuta hakuehtoja, tarkista oikeinkirjoitus sekä päivämäärät. Viime hetken varaukset myös puhelimitse.

Lomakohdetta löydetty

Vaihda järjestys