Suomu - hiihtokeskus

Suomu sijaitsee Kemijärvellä, neljän tunturin keskellä, helposti saavutettavissa matkailijoille jotka tulevat niin junalla, lentokoneella tai autolla. Tänne pääsee helposti ja vaivattomasti. Suomu tarjoaa suojaiset laskettelurinteet, joissa riittää laskettavaa koko lomalle. Alueella on tehty paljon uutta, vain Kotaravintola ja rinneprofiili on vanhaa, mutta tuttuun tapaan tasokasta ja hyvää! Tervetuloa napapiirille!

Lasketteluelämysten lisäksi kotiin viemisinä voisi olla kokemukset niin husky- ja poroajelusta, eihän Lapin loma ole mitään ilman niitä! Koiravaljakolla onkin ollut alueella tärkeä merkitys entisaikoihin, jolloin valjakolla kuljetettiin lääkkeitä ja postilähetyksiä. Sittemmin koiravaljakot ovat korvautuneet moottorikelkoin. Suomu onkin mahtavalla sijainnilla kelkkailua ajatellen, sillä täältä pääsee osallistumaan Rukalle (120 km), Sallaan (80 km) tai Rovaniemelle (145 km) suuntautuville päiväretkille, tai lyhyemmillekin safareille. Kaikkien reittien varsilla on runsaasti tauko- ja ruokapaikkoja.

Kelkkailun lisäksi Suomulla voi kokea muitakin jännittäviä elämyksiä, kuten lumikenkäilyä tunturissa. Kevättalvi tarjoaakin upeat olosuhteet myös pilkkimiseen. Halutessa voi varata myös hevosajelua, vain mielikuvitus on rajana lomaa suunnitellessa!

Majoitus Suomutunturi

Suomutunturilta jokainen löytää itselleen juuri sopivan majoitusvaihtoehdon. Riittää, että tietää haluaako majoittua rinteiden läheisyyteen, hotelliin vai kenties mökkiin. Kaipaako omaa rauhaa, vai rinnekeskuksen letkeää tempoa? Varattavissa on upeita luksustason villoja, kelohuviloita, perusmökkejä, hirsitupia…? Katso Lomarenkaan vaihtoehdot ja varaa oma lomasi!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Hakuasi vastaavia lomakohteita ei valitettavasti löytynyt. Ole hyvä ja muuta hakuehtoja, tarkista oikeinkirjoitus sekä päivämäärät. Viime hetken varaukset myös puhelimitse.

Lomakohdetta löydetty

Vaihda järjestys