Ranua – vuokramökit

Ranua on yksi Suomen Lapin idyllisistä mökkipaikkakunnista. Ranuan maastot kumpuilevat kauniisti ja suolakeudet ovat ainutlaatuinen ympäristö loman viettoon.  Simonjärven maisemat ja vaarat antavat erityisen mahdollisuuden nauttia kauniista järvimaisemista, retkeilystä, kalastuksesta sekä aktiiviurheilusta.

Ranuan majoitus

Ranuan seudulla on paljon lomailijoille sopivia vuokramökkejä ja loma-asuntoja. Valikoimasta löydät perinteiset hirsimökit perhelomaan, tyylikkäät puuhuvilat ja erämaamökit lemmenlomalle. Ranuan vuokramökit ovat useimmiten keskellä luonnon rauhaa ja mökeissä on moderni varustus, johon kuuluu sauna, terassi ja ulkogrilli.

Nähtävyydet ja tapahtumat Ranualla

Ranuan ylivoimainen vetonaula on Ranuan eläinpuisto, joka on yksi Suomen kolmesta eläintarhasta. Myös Simojärvi ja Simojoki ovat muodostuneet tärkeiksi luontokohteiksi kalastajille, retkeilijöille ja lomailijoille.

Alueen tunnettuja nähtävyyksiä ovat Ranuan vanha 1900 -luvun alussa rakennettu pappilarakennus, Saukkojärven koulu- ja kotiseutumuseo, Kangaslammin kotitilamuseo ja Kauko Salmelan kotitila, joka toimii perinnetilana.

Tekemistä Ranualla kesällä

Voit viettää aikaa vesiurheilun parissa, retkeillen, kalastaen ja vaeltaen. Täällä onnistuvat myös melonta, sauvakävely, pyöräily ja ratsastus.

Tekemistä Ranualla talvella

Hiihtoretket ja upeat ulkoilureitit odottavat talviurheilijoita. Tarjolla on lisäksi talvikalastusta, retkiluistelua ja lumikenkäilyä.

RanuaZoo tarjoaa paljon tekemistä koko perheelle. Eläinpuistokierroksen lisäksi päivän aikana voit tutustua kotieläinpuistoon, tutkia pohjoisen kiviä Kivipuistossa, osallistua eläinten ruokintanäytöksiin, seikkailla Satupuistossa ja ratsastaa ponilla tai suomenhevosella.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Hakuasi vastaavia lomakohteita ei valitettavasti löytynyt. Ole hyvä ja muuta hakuehtoja, tarkista oikeinkirjoitus sekä päivämäärät. Viime hetken varaukset myös puhelimitse.

Lomakohdetta löydetty

Vaihda järjestys