Sastamala – vuokramökit

Kirjallisuuskaupunkina tunnettu Sastamala on yksi parhaista mökkipaikkakunnista, jonka upeat vesistöt ympäröivine luontoalueineen ovat pala kauneinta Pirkanmaata. Loman vietto Kokemäenjoen vesistön rannalla antaa parhaan mahdollisuuden nauttia luonnon rauhasta, aktiiviurheilusta tai vain laiturilla makoilusta. Myös kulttuurin harrastamiseen alue tarjoaa erinomaiset puitteet.

Sastamala majoitus

Sastamalan seudulla on runsaasti kesälomailuun sopivia vuokra-asuntoja ja talvisia lomamökkejä. Valikoimasta löydät toimivat hirsimökit perhelomaan, romanttiset puutalot lemmenlomille ja hulppeat huvilat. Sastamalan vuokramökit löytyvät usein järven rannoilta ja mökeissä on sauna, todennäköisesti myös vene ja laituri.

Nähtävyydet ja tapahtumat Sastamalassa

Sastamalassa on pitkät perinteet kirjallisuuden kanssa. Sastamalaan on avattu lisäksi suomalaisen kirjan museo Pukstaavi, joka edistää suomalaista kirjakulttuuria ja lukemista. Pukstaavi on valtakunnallinen museo, joka kertoo suomalaisen kirjan kulttuurihistoriasta. Sastamalan kaupunki on julistautunut Suomen kirjapääkaupungiksi ja kaupunki valitsee vuosittain vuoden Kirjapään.

Kaupungissa on lukuisia nähtävyyksiä, mutta niistä tunnetuimmat lienevät Sastamalan keskiaikainen kirkko, Tyrvään Pyhän Olavin kirkko ja perheen pienten suosikki Herra Hakkaraisen talo. Sastamalan Pirunvuori tarjoaa ihanteelliset retkeilymaastot koko perheelle.

Tekemistä Sastamalassa kesällä

Voit viettää aikaa retkeillen kauniissa maisemissa tai nähtävyyksiä kierrellen. Lakeside Golf Vammala tarjoaa golffareille haastetta ja alueelta löytyy hyvät olosuhteet myös kalastuksen, ratsastuksen ja uimisen ystäville.

Tekemistä Sastamalassa talvella

Sastamala on talviurheilijankin unelmakohde. Täällä onnistuvat niin hiihto, laskettelu kuin mäenlasku. Laskettelukeskus Ellivuori tarjoaa huimat vauhdit ja parhaat puitteet talviseen liikuntaan.

Yksi Sastamalan suurimmista teematapahtumista on keskustassa kesällä järjestettävä Vanhan kirjallisuuden päivät.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Hakuasi vastaavia lomakohteita ei valitettavasti löytynyt. Ole hyvä ja muuta hakuehtoja, tarkista oikeinkirjoitus sekä päivämäärät. Viime hetken varaukset myös puhelimitse.

Lomakohdetta löydetty

Vaihda järjestys