Virrat – vuokramökit

Virrat on vireä mökkipaikkakunta Pirkanmaalla. Alueen maisemissa vaihtelevat järvet, metsät ja suuret korkeuserot. Lomanvietto järven antaa hyvän mahdollisuuden nauttia luonnon rauhasta, uimisesta tai rannalla makoilusta. Myös aktiiviurheiluun ja kulttuurin harrastamiseen alue tarjoaa loistavat puitteet. Täällä onnistuvat niin melonta, veneily kuin kalastuskin.

Virrat majoitus

Virtain seudulla on paljon kesälomailijoille sopivia vuokramökkejä ja talvisia loma-asuntoja. Valikoimasta löydät perinteiset hirsimökit perhelomaan, puutalot järven rannalta ja hienot huvilat. Virtain vuokramökit ovat useimmiten järven rannalla ja mökeissä on moderni varustus, johon kuuluu sauna, terassi ja ulkogrilli.

Nähtävyydet ja tapahtumat Virroilla

Satojen järvien Virrat on suosittu kesä- ja huvilakaupunki, jonka kauniit maisemat ja rikas kulttuuriperintö tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa koko perheelle.

Torisevan rotkojärvet ja luontopolku houkuttelevat vierailulle henkeäsalpaavien maisemien ääreen. Höyrylaiva S/S Tarjanne risteilee kesäkuukausina Runoilijantien reitillä Tampere-Ruovesi-Virrat.

Koettavaa riittää myös Virtain Perinnekylässä, joka kutsuu matkalle entisaikojen maalais-maisemiin. Virtain Perinnekylästä ja Killinkosken Wanhan Tehtaan miljööstä löytyy monta eri alan museota. Liedenpohjassa on lisäksi kylämuseo. Virroilta löytyy keskustan punaisen puukirkon lisäksi tutustumisen arvoiset kirkot Liedenpohjan ja Killinkosken kylistä.

Tekemistä Virroilla kesällä

Voit viettää aikaa vesiurheilun parissa, retkeillen, kalastaen ja veneillen. Tutustu myös polkupyöräilijöille suunnattuun Näsijärvireittiin. Osan matkasta voi taittaa Höyrylaiva s/s Tarjanteen kyydissä.

Tekemistä Virroilla talvella

Hiihtomaastot ja upeat ulkoilureitit odottavat talviurheilijoita.  Talvisin Virroilta löytyy mahdollisuuksia myös jääkiipeilyyn ja lasketteluun.

Kesä näkyy Virroilla runsaina kesätapahtumina. Virrat on myös Suomen virallinen juhannuskaupunki. JuhannusVirrat on vilkas tapahtuma, jossa riittää juhannusperinnettä ja koko perheen tapahtumia järvien ympäröimän maalaiskaupungin maisemissa.

Käsityöläisperinteet elävät Virroilla vahvana, joten vieraile paikallisissa pikkuputiikeissa ja tee pysähdys myös Vilénin leipomon kahvilassa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Hakuasi vastaavia lomakohteita ei valitettavasti löytynyt. Ole hyvä ja muuta hakuehtoja, tarkista oikeinkirjoitus sekä päivämäärät. Viime hetken varaukset myös puhelimitse.

Lomakohdetta löydetty

Vaihda järjestys