Oulu – vuokramökit

Oulu on oikea mökkipaikkakunta kaunista luontoa ja vauhdikkaita tapahtumia arvostaville lomailijoille. Tästä Pohjois-Pohjanmaan merenrantakaupungista löytyy upeat nähtävyydet ja koettavaa kaikenikäisille. Pienen matkan päässä keskustasta iso Nallikarin uimaranta tarjoaa hyvät puitteet aktiiviurheiluun. Keskustasta löytyvät laadukkaat ravintolat, kahvilat ja käsityöputiikit.

Oulu majoitus

Oulun mökit tarjoavat hyvät puitteet niin kesälomaan kuin talven aktiivimatkaan. Alueen arvokkaat kelohonkamökit ja modernit hirsihuvilat takaavat mukavat oltavat ja luonnon rauhaa. Myös lähellä sijaitseva Hailuodon saari on suosittu mökkeiilykohde. Tasokkaissa mökeissä on hyvä varustustaso. Suuresta osasta löytyy sauna, takka ja ulkogrilli.

Nähtävyydet ja tapahtumat Oulussa

Oulun keskustan kadut ja kävelykatu Rotuaari muodostavat yhdessä kauppatorin kanssa kaupungin sydämen. Alueella on laadukas kahvila- ja ravintolatarjonta. Rotuaarin aukiolla järjestetään ympäri vuoden kulttuuritapahtumia. Torilla tuttu näky on Toripolliisi-patsas, joka on yksi tunnettu Oulun vierailukohde.

Torirannan laidalta sillan kautta on pääsy myös oululaisten suosikkialueelle Pikisaareen. Idyllinen puukaupunki tarjoaa turistille kaunista katsottavaa ja laadukkaat ravintolat. Pikisaari on  taiteilija- ja käsityöläisyhteisön asuinpaikka.

Tekemistä Oulussa kesällä

Voit viettää aikaa kauniissa merimaisemissa, kesäteatterissa tai monissa kesän suosikkitapahtumissa. Surffausta tai melontaa pääsee harjoittelemaan Nallikarin uimarannalla ja Oulun keskustasta vuokraat itsellesi vaikka sup-laudan.

Tekemistä Oulussa talvella

Talvisin Oulun seudulla on tarjolla laskettelua, hiihtoa, avantouintia ja paljon muita aktiviteetteja. Keskusta lähellä laskettelun ystävälle on tarjolla Ruskotunturin mäet ja puolentoista tunnin ajomatkan päässä sijaitsee Iso-Syöte.

Oulun parasta tapahtumatarjontaa ovat Oulunsalo Soi -musiikkijuhlat, Oulun juhlaviikot ja huippusuosittu Qstock-rockfestivaali.

Oulun ravintolat tarjoavat laajan valikoiman eri ruokakulttuurien antimia. Kauppatorin laidalta vanhoista aitoista löytyy uusia keittiökonsepteja kuten Pannukakkutalo. Perinneruokia sopii  maistella torikahviloissa ja kävelykatu Rotuaarin varrelta löytyy oululaisten mukaan maan parhaat hampurilaiset ja pizzapaikat.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Hakuasi vastaavia lomakohteita ei valitettavasti löytynyt. Ole hyvä ja muuta hakuehtoja, tarkista oikeinkirjoitus sekä päivämäärät. Viime hetken varaukset myös puhelimitse.

Lomakohdetta löydetty

Vaihda järjestys