Lempäälä – vuokramökit

Lempäälä on yksi Suomen viihtyisimpiä mökkipaikkakuntia. Upeat maastot ja vesialueet ovat pala kauneinta Suomen luontoa, Pirkanmaalla, aivan Tampereen läheisyydessä. Lomanvietto järven rannalla antaa hyvän mahdollisuuden nauttia luonnon rauhasta, uimisesta tai laiturilla loikoilusta. Myös kulttuurin harrastamiseen, retkeilyyn ja rentouttavaan kylpylälomailuun alue tarjoaa upeat puitteet.

Lempäälä majoitus

Lempäälän seudulla on paljon lomanviettoon sopivia kesäisiä vuokramökkejä ja talviasuttavia loma-asuntoja. Valikoimasta löydät tunnelmalliset hirsimökit perhelomaan, piilopirtit järven rannalta ja hulppeat huvilat. Lempäälän vuokramökit ovat useimmiten järven rannoilla ja mökeissä on hyvä varustus eli sauna ja todennäköisesti myös vene sekä laituri.

Nähtävyydet ja tapahtumat Lempäälässä

Lempäälän Kuljussa sijaitsee Pirunlinna, jossa on paljon kivikautisia luolia ja kallioita. Kaupungin keskustasta löytyy myös pitkä Lempäälän kanava, joka yhdistää Vanajaveden ja Pyhäjärven.

Lempäälän Hakkarissa sijaitsee museoraitti, jossa on vierailun arvoisia museoita kuten Eskolan vanha kyläkauppa ja sepänpaja. Lempäälän Marjamäessä sijaitsee lisäksi Ideaparkin suuri liikekeskus, josta löytyy Pohjoismaiden suurin sisähuvipuisto, Funpark.

Vanhan kaupungin putiikit ovat täynnä ihania käsityötuotteita. Paljon kivaa tapahtumaa on myös kulttuurikeskus PiiPoossa.

Tekemistä Lempäälässä kesällä

Alue tarjoaa kaikille ympäristön ystäville puitteet pyöräilyyn, uintiin, veneilyyn ja melontaan. Täällä onnistuvat myös frisbeegolf, koskikellunta, retkeily ja ratsastus.

Tekemistä Lempäälässä talvella

Hiihtomaastot ja retkiluistelureitit odottavat talviurheilijoita. Tarjolla on myös avantouintia ja lumikenkäilyä. Rentoutua voi Lempäälän Luontaiskylpylässä.

Lempäälän Karuselli ry:n järjestämä vuosittainen Puntala-rock kerää punk-kulttuurin ystävät yhteen.

Lempäälässä nälkä ei pääse yllättämään. Kaupungin lukuista ravintolat, kahvilat ja baarit tarjoavat maukasta purtavaa ja täyttävää ruokaa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Hakuasi vastaavia lomakohteita ei valitettavasti löytynyt. Ole hyvä ja muuta hakuehtoja, tarkista oikeinkirjoitus sekä päivämäärät. Viime hetken varaukset myös puhelimitse.

Lomakohdetta löydetty

Vaihda järjestys