Ähtäri – vuokramökit

Ähtäri on luksustason mökkipaikkakunta, jonka upeat vesistöt ja kaunis luonto vetävät mökkikansaa ympäri vuoden. Loman vietto järven rannalla, Pohjanmaan lakeuksilla, antaa hyvän mahdollisuuden nauttia luonnon rauhasta, uimisesta tai laiturilla lepäämisestä. Myös golfin ja kalastuksen harrastamiseen alue tarjoaa hienot puitteet.

Ähtärin majoitus

Ähtärin alueella on runsaasti lomanviettoon sopivia vuokramökkejä ja loma-asuntoja. Valikoimasta löydät tunnelmalliset huvilat perheen kesäloman viettoon, modernit puutalot järven rannalta ja hulppeat hirsimökit. Ähtärin vuokramökit ovat lähes poikkeuksetta järven rannoilla ja mökeistä löytyy sauna, takka, ulkogrilli ja muu korkeatasoinen varustus, kuten vene ja iso terassialue.

Nähtävyydet ja tapahtumat Ähtärissä

Ähtärin matkailualueen suurin nähtävyys on Ähtäri Zoo -eläinpuisto, jossa riittää nähtävää ja tapahtumia koko perheelle. Flowpark -seikkailupuisto taas tarjoaa haastetta kaikenikäisille. Nähtävyyksiä on myös Kallioon rakennettu Hotelli Mesikämmen ja sen kenttien lisäksi Ähtäri Golfin kentillä riittää haastetta golfin ystäville.

Tekemistä Ähtärissä kesällä

Voit viettää aikaa lähellä luontoa retkeilyn, kalastuksen ja veneilyn parissa. Täällä onnistuvat myös melonta, ratsastus ja muu aktiiviurheilu.

Tekemistä Ähtärissä talvella

Hiihtomaastot ja järven jäät odottavat talviurheilijoita.

Vaihtelevat maastot, erämaamaisemat ja luonnontilassa säilyneet vesistöt ovat mahdollistaneet erinomaiset edellytykset retkeilylle. Ähtärin alueella on kolme opastettua vaellusreittiä. Yksittäisiä luonnonnähtävyyksiä ovat luonnonhoitometsä Iso-Arpaisen rannalla, Sappion järvet Suomenselällä ja Tuomarniemen aarnialue.

Ähtärin kirkko on 1930-luvulla rakennettu arkkitehti Bertel Liljequistin suunnittelema tiilinen, rapattu pitkäkirkko.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Hakuasi vastaavia lomakohteita ei valitettavasti löytynyt. Ole hyvä ja muuta hakuehtoja, tarkista oikeinkirjoitus sekä päivämäärät. Viime hetken varaukset myös puhelimitse.

Lomakohdetta löydetty

Vaihda järjestys