Vuokramökit – Pori

Tekemistä ja näkemistä Porissa

Porissa pääset nauttimaan ja kokemaan ikimuistoisia lomahetkiä – täällä pääset kohtaamaan ihan tutkitusti onnellisia ihmisiä! Pori tarjoaa aina sopivaa lomaohjelmaa hyvällä palvelulla höystettynä koko perheelle! Täältä löytyy niin kulttuurinautintoja, kaupungin sykettä kuin nautinnollista luonnonrauhaa ainutlaatuisessa rannikkoympäristössä. Porissa on runsaasti erilaisia kesätapahtumia, kuten Pori Jazz, SuomiAreena ja Porispere sekä paljon muita mielenkiintoisia kohokohtia loman mausteeksi. Porissa on tapahtumien lisäksi oivalliset ostosmahdollisuudet, keskustan alueella mm.  kauppakeskus Puuvilla, IsoKarhu ja Teljäntori tarjoavat monipuoliset ostosmahdollisuudet jokaiseen maksuun.  Lisäksi  perinteinen kauppatori, jota voit hankkisa kauden sesonkituotteet suoraan tuottajilta. Myös yli 80 v toiminut kauppahalli tarjoaa entisaikojen tunnelmaa! Kaupungin lukuisissa ravintoloissa pääset nauttimaan aidoista satakuntalaisista herkuista.

Porissa on myös monipuoliset mahdollisuudet liikkumiseen ja ainutlaatuinen rannikkoluonto, jota kelpaa ihastella lukuisilla alueelle perustetuilla luontopoluilla, joita kulkee alueella yli 30 km. Pori tarjoaakin erinomaiset puitteet myös erilaisille luontokokemuksille – mm. suosittu Kirjurinluoto ja Yyteri tarjoavat upeat puitteet kiireettömään yhdessäoloon. Suuntaa eväiden kanssa kansallispuistoon luontoretkelle tai kiipeä puita pitkin jännittävälle köysirataseikkailulle. Nauti aurinkorannan lämmöstä tai lähde golfaamaan ihanille viheriöille tai kokeile rohkeasti SUP –melontaa!

Pori - Yyteri

Ainutlaatuinen rannikko, Porin helmenäkin tunnettu Yyteri, on ainutlaatuinen matkakohde. Suomen kauneimpiin kuuluva hiekkaranta, joka on kuusi kilometriä pitkä – on koko perheen kesäparatiisi! Yyteri on elämys aikuisille ja seikkailu lapsille! Kuvittele pehmeä ja lämmin hiekka varpaissa, mukava aurinkotuoli ja merta silmänkantamattomiin. Aktiivisemmille lomailijoille löytyy Beachfutikseen ja –volleyseen tarvittavat maalit ja verkot. Rannalta löytyy myös vesilukumäki sekä jättitrampoliini! Yyterissä voi myös lokoisasti nauttia hyvästä ruuasta, välipaloista ja virvokkeista terasseilla, ravintoloissa, kahviloissa ja jopa näkötornissa.

Yyterin alueen pitkärannikko ja Kokemäenjoki tarjoavat mainiot puitteet myös veneilyn harrastamiseen ja kalastukseen.  Yyterin ja Selkämeren kansallispuiston alueelle pystytetyistä lukuisista luontotorneista voi tiirailla niin lintuja kuin muita eläimiä läpi vuoden. Talvella Yyterin hiekkadyynit kutsuvat riemukkaaseen mäenlaskuun, miksi ei myös lumikenkäily ja hiihtokin halutessaan suju. Tule reippailemaan yhdessä koko perheen kanssa raittiiseen meri-ilmastoon ja koe liikunnan ilo upeissa ja ainutlaatuisissa rannikkomaisemissa!

Majoitus – Pori

Porissa ja lähialueilla yövyt mukavasti vaikka kylpylähotellissa, leirintäalueilla, lomakeskuksissa, mökeissä tai huoneistoissa. Lomarenkaan mökit ovat keskellä kauneinta luontoa, josta kuitenkin ovat kohtuulliset etäisyydet alueen palveluihin ja nähtävyyksiin. Mukava majoitus ja hyvä ruoka tekevät vierailusta ja lomasta täydellisen onnistuneen! Katso majoitusvaihtoehtoja myös kauempaa Satakunnasta ja Varsinais-Suomesta!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Hakuasi vastaavia lomakohteita ei valitettavasti löytynyt. Ole hyvä ja muuta hakuehtoja, tarkista oikeinkirjoitus sekä päivämäärät. Viime hetken varaukset myös puhelimitse.

Lomakohdetta löydetty

Vaihda järjestys