Kustavi – vuokramökit

Lähes 2000 saaren muodostama Kustavi on yksi Suomen suositummista mökkipaikkakunnista, joka sijaitsee Suomen lounaisrannikolla, Varsinais-Suomessa. Loman vietto merimaisemissa antaa oivan mahdollisuuden nauttia luonnon rauhasta, uimisesta tai vain laiturilla loikoilusta. Myös kalastuksen harrastamiseen alue tarjoaa hienot puitteet. Kustavissa riittää nähtävää ja kiinnostavaa tekemistä ympäri vuoden.

Kustavi majoitus

Kustavin seudulla on runsaasti lomanviettoon sopivia vuokramökkejä ja loma-asuntoja. Valikoimasta löydät tunnelmalliset mökit perhelomaan, piilopirtit meren rannalta ja hulppeat huvilat. Kustavin vuokramökit ovat useimmin luonnon rauhassa ja mökeissä on sauna, todennäköisesti myös terassialue ja grillikatos.

Nähtävyydet ja tapahtumat Kustavissa

Runsaat kalavedet, suojaisat vierasvenesatamat, monipuoliset kulttuuritapahtumat ja uniikki käsityötarjonta vetävät kävijöitä Kustaviin läheltä ja kaukaa.

Kustavi on todellinen luontomatkailijan unelmakohde. Kauniit maisemat tekevät vaikutuksen jylhillä kallioilla, lehtometsillä ja hiekkarannoilla. Kustavi on myös Saariston Rengastie -matkailureitin tärkeä lenkki.

Kustavissa sijaitsevat muun muassa 1700-luvun lopulla rakennettu Kustavin kirkko, Isokarin majakka, Itätalon talonpoikaiskartano, Suomen sodan muistomerkki, Jeremian luolat ja Vartsalan lossi.

Tekemistä Kustavissa kesällä

Voit viettää aikaa rannalla, retkeillen ja kalastaen.

Tekemistä Kustavissa talvella

Hiihtomaastot ja luistelu odottavat talviurheilijoita. Eksotiikan ystävälle tarjolla on avantouintia ja lumikenkäilyä.

Kustavissa on ympäri vuoden toimintaa. Erityisen vilkasta on kesällä, kun järjestetään juhannussalkojen koristelu ja pystytys, Volter Kilpi – kirjallisuusviikko, Lohimarkkinat ja Muinaistulien yö.

Kustavissa on laadukas ravintolatarjonta. Maistuvat saaristoherkut ovat tarjolla paikallisissa kartanoravintoloissa, kahviloissa ja ruokapaikoissa. Alueella onkin panostettu lähiruoan laatuun ja tuoretta kalaa on aina tarjolla.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Hakuasi vastaavia lomakohteita ei valitettavasti löytynyt. Ole hyvä ja muuta hakuehtoja, tarkista oikeinkirjoitus sekä päivämäärät. Viime hetken varaukset myös puhelimitse.

Lomakohdetta löydetty

Vaihda järjestys