Uusikaupunki – vuokramökit

Uusikaupunki yksi Varsinais-Suomen kauneimmista mökkipaikkakunnista, jonka upeat merenrannat luontoalueineen tarjoavat luonnonystävälle paljon katseltavaa. Loman vietto meren rannalla antaa hyvän mahdollisuuden nauttia aktiiviurheilusta tai lepohetkistä aurinkoterassilla. Myös kulttuurin harrastamiseen alue tarjoaa hyvät puitteet.

Uuskaupunki majoitus

Uudenkaupungin seudulla on saatavilla kesälomailuun sopivia vuokramökkejä ja talvisia loma-asuntoja. Valikoimasta löydät toimivat hirsimökit perhelomaan, perinteiset puutalot ja hienot huvilat. Uudenkaupungin vuokramökit ovat usein meren rannoilla ja mökeissä on hyvä varustus, kuten sauna, terassi ja ulkogrilli.

Nähtävyydet ja tapahtumat Uudessakaupungissa

Ykkösvierailukohde Uudessakaupungissa on vanha empire-tyylin puutaloalue. Lisäksi kannattaa käydä kauniissa saaristossa, johon pääsee tutustumaan tarkemmin saaristoristeilyillä.

Kulttuurihistoriallisesti arvokkaan kaupungin tärkeimmät turistikohteet ovat Bonk-teollisuusmuseo, Myllymäen puisto ja lukuisat vanhat kirkot. Automuseo, Luotsimuseo ja uusikaupunkilaisen merimiesperheen elämää esittelevä Merimiehen koti tarjoavat merenkulusta ja tekniikasta kiinnostuneille paljon nähtävää. Taidetalo Ars Aarras esittelee taiteilija Raimo Aarraksen teosten lisäksi erilaisia näyttelyitä kesäisin.

Tekemistä Uudessakaupungissa kesällä

Uusikaupunki sijaitsee maailman kauneimman saariston äärellä, joten löydät täydelliset puitteet retkeilyyn ja vesiurheiluun. Kalastus, golf, patikointi, pyöräily, uinti, melonta – kaikki suosikkiharrastukset onnistuvat täällä.

Tekemistä Uudessakaupungissa talvella

Uusikaupunki sopii myös talviurheilijan matkakohteeksi. Täällä onnistuvat niin hiihto, patikointi kuin luistelukin.

Kaupungissa toimii Uudenkaupungin teatteri, jonka näytökset järjestetään pääosin Kulttuurikeskus Crusellissa. Lisäksi alueella pyörivät kesäisin kesäteatterit. Puupuhallinmusiikin ystäville on tarjolla kansainväliset Crusell -musiikkiviikot.

Merenrantakaupunkina tunnetussa Uudessakaupungissa pitää ehdottomasti testata paikallisia kala- ja rapuruokia. Ruokaa on tarjolla moneen makuun, tasokkaista gourmet-ravintoloista ja viihtyisiin lounaskahviloihin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Hakuasi vastaavia lomakohteita ei valitettavasti löytynyt. Ole hyvä ja muuta hakuehtoja, tarkista oikeinkirjoitus sekä päivämäärät. Viime hetken varaukset myös puhelimitse.

Lomakohdetta löydetty

Vaihda järjestys