Siirry sivusisältöön

Kattava palvelumme sisältää kaiken mökin välitykseenottotarkastuksesta vuokrien tilitykseen. Lomarenkaan palveluun liittyminen on ilmaista. Palvelupalkkio peritään per varaus vasta toteutuneista mökkivuokrauksista, eikä Lomarengas peri sinulta muita kustannuksia. 

Tietoa mökin vuokrauksesta

Laita mökkisi tienaamaan!

Onko sinulla oma mökki lähes käyttämättömänä? Tai vuokraatko jo mökkiäsi? Lomarenkaan kautta vuokraustoiminta tarjoaa sinulle tuloja pienemmällä työllä. Mökkivuokraus on erinomainen keino saada lisätuloja tai jopa täysi toimeentulo. Voit hyödyntää mökin tyhjilläänolokaudet tai omistaa mökkisi kokonaan pelkälle vuokraustoiminnalle.

Lomarengas tarjoaa sinulle vaivatonta mökkivuokrauspalvelua

Kattava palvelumme sisältää kaiken mökin välitykseenottotarkastuksesta vuokrien tilitykseen. Lomarenkaan palveluun liittyminen on ilmaista. Palvelupalkkio peritään per varaus vasta toteutuneista mökkivuokrauksista, eikä Lomarengas peri sinulta muita kustannuksia. 

Lomarengas on Suomen vanhin ja suurin vuokrattavien loma-asuntojen välittäjä. Lomarengas on täysin kotimainen yritys, jolle on myönetty oikeus käyttää Avainlippu-tunnusta. Lomarenkaan toiminta ja talous ovat vakavaraisella pohjalla. Lomarenkaan liikevaihto oli vuonna 2022 noin 39 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä 26. Lomarenkaalla on toimintaa ympäri Suomen ja toimistot Levillä, Ylläksellä, Pyhällä, Ruka-Kuusamossa, Ukkohalla-Paljakassa, Vuokatissa, Kolilla ja Tahkolla. Lomarenkaan pääkonttori on Helsingissä. 

Palveluumme sisältyy:

Saat opastusta mökkivuokrauksen aloitukseen ja annamme sinulle konkreettisia neuvoja. Arvioimme kohteen luokituksemme mukaisesti ja autamme määrittelemään mökkisi hintatason. Valokuvaamme mökkisi laadukkaasti ja perustamme mökin tiedot varausjärjestelmään puolestasi – missä päin Suomea tahansa.

Saat tunnukset järjestelmään, jossa näet mökkisi varaustilanteen ja saapuvien asiakkaiden tiedot. Voit myös tehdä sen kautta omat varauksesi, jos esimerkiksi haluat viettää oman perheesi kanssa viikonlopun mökilläsi. Mökin huoltajille ja siivoajille on omat tunnuksensa.

Mökkisi saa kotimaisen, luotettavan, tunnetun ja turvallisen toimijan kapasiteetin markkinoinnin osalta. Toiminnan tukena on yli 50 vuoden kokemus mökkivuokrauksesta. Toimialan markkinajohtajuus puhuu myös itse puolestaan. Tarjoamme niin suomalaisille kohdistettua, että kansainvälistä markkinointia. Kaikki kanavat katetaan: Google, digitaalinen media, sosiaalinen media, radio, TV, vaikuttajat, ulkomainokset ja printtimediat.

Potentiaalisille vieraillesi lähetetään myös kohdennettuja uutiskirjeitä. Mökkisi saa siis sekä yleistä että kohdennettua mainontaa ja markkinointia. Lue lisää markkinoinnistamme täältä

Sinun ei tarvitse aloittaa nollasta. Pääset heti hyötymään asiakasrekisteristämme, jossa on kymmeniä tuhansia asiakkaita. Monet varaavat loma-asunnon 2-3 kertaa vuodessa. Lomarenkaan kautta toteutuu vuosittain yli 80 000 matkailijan yli 600 000 majoitusvuorokautta. Kotimaisia asiakkaista on noin 70 % ja ulkomaisia noin 30 %. Asiakaskuntamme kasvaa jatkuvasti.

Saat esittelyn mökistäsi reaaliaikaisesti päivittyvine varauskalentereineen. Kirjoitamme kuvauksen mökistäsi. Voit myös itse vaikuttaa tekstiin. Mökistäsi kerrotaan yksityiskohtaiset tiedot ja siitä julkaistaan runsaasti sekä mökin tarkastajan ottamia että mahdollisia itse toimittamiasi kuvia.

Yksi Lomarenkaan vahvuuksista on laaja asiakaskunta myös ulkomailla. Tarjoamme käännöspalvelun suomesta englanniksi ja venäjäksi. Monipuoliset hakumahdollisuudet tuovat mökkisi juuri oikeanlaisten hakujen kärkeen.

Jos mökilläsi on jo omat kotisivut, voit liittää sinne Lomarenkaan sivustolle vievän uniikin varauslinkin. Saat erillisen myyntipalkkion tämän linkin kautta toteutuneista mökkivarauksista.

Sinun ei tarvitse tehdä erillisiä ilmoituksia ja päivittää samoja tietoja ja varauksia moneen paikkaan. Kauttamme saat mökkisi esille kumppanuusverkostossamme ja mökkisi tiedot päivittyvät niihin kaikkiin yhdellä klikkauksella.

Tärkein kansainvälinen kumppanimme on Interhome. Interhomen kumppanuusverkosto koostuu sadoista maailmanlaajuisista tunnetuista loma-asuntojen hakupalveluista, kuten Booking.com, VRBO.com, Hometogo.com, Casamundo.com ja E-Domizil.com. Interhomella on myös omat myyntitoimistot useimmissa Euroopan maissa ja sen myötä kattava jälleenmyyntiverkosto.

Kotimaassa Lomarenkaan kumppaneita ovat mm. Mokkivuokraus.fi, Mökit.fi, Mökit.fi, Parhaatmokit.fi, Mokkimatka.fi, Kotimaatutuksi.fi ja Eräverkko. Lomarengas käyttää Adtractionin affiliateverkostoa - lue lisää tästä

Tarvittaessa saat meiltä luotettavien avain- ja huoltopalveluiden yhteystietoja.

Meidät tavoittaa suomeksi sähköpostitse ja puhelimitse arkisin 8:30 - 17, lauantaisin 10-18. Päivystämme myös arki- ja juhlapyhinä. Autamme myös, jos oma kielitaitosi ei riitä vieraasi palveluun. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Ruka-Kuusamossa, Tahkolla, Vuokatissa, Ylläksellä, Ukkohallassa, Levillä ja Kolilla. Olemme täällä auttaaksemme sinua. Omistajille on oma palvelukanava niin sähköpostissa kuin puhelimitse, joten omistajan ei tarvitse jonottaa tavallisessa asiakaspalvelussa.

Saat mökkisi vuokrista tilitykset keskimäärin 7-9 vrk kuluttua  varauksen alkamisesta tilillesi kirjanpitokelpoisin tosittein. Mahdolliset vieraasta aiheutuvat vuokran maksamattomuuden luottotappiot jäävät Lomarenkaan huoleksi. Sinun ei itse tarvitse huolehtia laskujen tekemisestä, lähettämisestä, maksuseurannasta tai tilityksistä.

Mikäli asiakas joutuu peruuttamaan tai keskeyttämään lomailunsa mökilläsi, hänen vuokransa muine veloituksineen korvataan tietyin ehdoin peruutusturvavakuutuksella. Tällaisessa tilanteessa saat tilityksesi mökkivuokrasta, vaikka mökkisi olisi peruutuksen vuoksi tyhjillään.

Keräämme, seuraamme ja julkaisemme asiakaspalautteet puolestasi. Pääset myös kommentoimaan itse palautteita. Teemme lisäksi säännöllisesti asiakastyytyväisyystutkimuksia. Autamme kehittämään toimintaasi yhä paremmaksi.

Kun saat haastavaa asiakaspalautetta tai kohtaat pulmia asiakastilanteissa, autamme sinua käsittelemään ja hoitamaan tilanteet mallikkaasti. Huolehdimme myös vahingonkorvausten laskutuksesta asiakkailta puolestasi, mikäli tilannetta ei ole saatu selvitettyä paikan päällä. Kokemuksemme on tukenasi.

Suurin osa asiakkaista käyttäytyy hyvin, mutta toisinaan syntyy vahinkoja johtuen asiakkaiden huolimattomuudesta tai ilkivallasta. Asiakkaat ovat aina velvollisia itse korvaamaan aiheuttamansa vahingon. Varausehtojen mukaan asiakkaiden tulee korvata aiheuttamansa vahingot paikan päällä suoraan kohteen omistajalle.

Lomarengas auttaa aina vahinkotapauksissa. Lomarengas hoitaa omistajien puolesta vahingonkorvausten laskutuksen, jos asiasta ei ole sovittu paikan päällä. Lisäksi Lomarengas turvaa omistajien asemaa mm. vuokramökkien irtaimistovakuutuksella.

Saat Lomarenkaan mökin omistajille ja huoltajille kirjoitetut uutiskirjeet suoraan sähköpostiisi. Kirjeissä tiedotamme, neuvomme ja opastamme. Toimintaamme ohjaa avoimuus. Saat luotettavaa tietoa alan kehityksestä sekä Lomarenkaan toiminnasta ja ajankohtaisista asioista. Haluamme toimia avoimessa vuorovaikutuksessa kanssasi.

Lomarenkaalla on oma Facebook -ryhmänsä kohteiden omistajille ja huoltajille. Pääset mukaan tähän ryhmään mökin numeron ja oman Facebook -profiilisi avulla. Hyvähenkisessä ryhmässä saat vertaistukea, hyviä ideoita ja luot tärkeää verkostoa.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Lomarenkaalle oikeuden käyttää Avainlippu -logoa. Tämän oikeuden ehtoina ovat muun muassa tuotteiden ja palveluiden tuottaminen Suomessa, hyvien toimintatapojen noudattaminen liiketoiminnassa, palveluiden merkittävä kotimaisuusaste, kotimainen omistusaste, Suomessa toimiva johto, pääkonttori Suomessa, suomalainen palvelukonsepti, suomalainen  suunnittelu ja kehitys, palvelun vaikutus kotimaisten palveluiden aseman vahvistumiseen ja koko toimintaan liittyvä vahva mielikuva suomalaisesta alkuperästä. Voit siis hyvällä omallatunnolla sanoa itsekin tukevasi suomalaista työtä.

Lomarenkaan mökin omistajana voit itse lomailla Lomarenkaan tuhansissa kohteissa merkittävin
hinnanalennuksin.  

0800-30105 (Ylläksen mökkien omistajat ja huoltajat 0800-30190)
Arkisin 8:30-17:00
Lauantaisin 10:00-18:00
Arkipyhien aattoina suljemme klo 16.

Puhelut ovat ilmaisia mökkien omistajille ja huoltajille.

Tekstiviestit 044 703 3348 (ei puheluja)

Täytä alla oleva lomake!

Kaikki lähettämäsi tiedot käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti, eikä lomakkeen täyttö sido sinua mihinkään. Päätät aina itse etenemisestä mökkisi suhteen. Alueellasi toimiva Lomarenkaan edustaja ottaa sinuun yhteyttä lomakkeen lähettämisen jälkeen.

Onko mökissä (voit valita useita):