Siirry sivusisältöön
If Peruutusturvavakuutus

Lomarenkaalta varatessasi saat kaupan päälle peruutusturvavakuutuksen!

Lomarenkaan mökkivaraksiin kuuluu peruutusturva

Kun varaat mökin Lomarenkaalta, saat hintaan sisältyvän If Peruutusturvavakuutuksen automaattisesti varaukseesi.

Vakuutuksen myöntää If Vahinkovakuutusyhtiö Oy. Vakuutettuina ovat lomakohteeseen menossa olevat ja siellä lomailevat henkilöt. If Peruutusturvavakuutus kattaa ehtojensa mukaisesti mahdollisen peruutuksen ja keskeyttämisen asiakkaan (=varaaja) tai asiakkaan (=varaaja) lähiomaisen äkillisen sairauden, tapaturman tai kuolemantapauksen sattuessa, joka estää matkalle lähdön tai aiheuttaa keskeytyksen. Mikäli kohteen varannut seurue ei ole toistensa lähiomaisia, saa korvauksen vain sairastunut henkilö (korvaus = majoituksen summa jaettuna henkilömäärällä).

If Peruutusturvavakuutuksen voimassaolevat ehdot pätevät myös koronavirusepidemian (COVID-19) aikana

Korvausta maksetaan silloin jos vuokrattu lomakohde jää käyttämättä seuraavista syistä: vakuutetun tai vakuutetun lähiomaisen vakava, odottamaton ja äkillinen sairastuminen, vakava tapaturma tai kuolema, joka estää vuokratun lomakohteen käyttämisen. Vakuutetun tulee esittää lääkärintodistus.

Mahdolliset muut koronaviruksesta johtuvat esteet (karanteeni, lentojen peruuntuminen) eivät ole korvattavia vakuutustapahtumia.

Korvauksen hakeminen

Asiakas hakee korvausta Ifiltä sähköisellä korvauksenhakulomakkeella. Lääkärintodistus, Lomarenkaasta saatu vahvistus/lasku sekä kuitit suoritetuista maksuista tulee esittää korvauksen saamiseksi. Korvaustapauksessa palautetaan vuokrahinta (sisältäen loppusiivouksen, liinavaatteiden osuudet ja toimitusmaksun). Korvaus maksetaan, jos lomakohde jää vakuutusehdoissa mainituista syistä osittain tai kokonaan käyttämättä.

Toimi näin

Ilmoita omistajalle

Ilmoita peruutuksesta tai keskeytyksestä suoraan kohteen omistajalle tai huoltajalle (löydät yhteystiedot varauksestasi tai laskustasi).

Ilmoita Lomarenkaalle

Ilmoita peruutuksesta tai keskeytyksestä kirjallisesti Lomarenkaalle.

Täytä korvauslomake

Hae korvausta IF:n verkkopalveluun avautuvalla lomakkeella. Lomakkeelle pääset alla olevasta linkistä.

If henkilökorvauslomake
Lähetä dokumentit

• lääkärin- ja muut todistukset • Lomarenkaalta saatu vahvistus tai lasku • Kuitit suoritetuista maksuista Osoitteeseen If Vakuutus, Yritysten henkilökorvaukset, PL 2026, 20025 IF tai personal@if.fi.

Mitä vakuutus kattaa?

If Peruutusturvavakuutus kuuluu Suomessa sijaitsevan Lomarenkaan lomamökin tai -huoneiston vuokrahintaan ja on voimassa kyseistä kohdetta varten. Se alkaa 28 vuorokautta ennen vuokrajakson alkua ja päättyy sen päättyessä.

If Peruutusturvavakuutus on voimassa lomakohteen vuokraamisen yhteydessä mainittua lomamökkiä tai -huoneistoa varten. Vakuutusturva alkaa 28 vuorokautta ennen vuokrauksen alkua ja päättyy vuokra-ajan päätyessä.  Mikäli vuokrajakson alkuun on yli 28 vuorokautta peruutuksen tapahtuessa, peruutuskorvaus maksetaan Lomarenkaan varausehtojen mukaisesti.

HUOM: Jos varaus perutaan em. syistä, on siitä aina ilmoitettava kirjallisesti Lomarenkaaseen (kirje,  sähköposti). Toimistoajan ulkopuolella tapahtuvista viime hetken peruutuksista on aina ilmoitettava myös kohteen omistajalle tai huoltajalle. Jos varaus keskeytetään em. syistä on siitä aina ilmoitettava kohteen omistajalle tai huoltajalle, sekä kirjallisesti Lomarenkaaseen (kirje, sähköposti).

Vakuutuksen myöntää If Vahinkovakuutusyhtiö Oy.

Lomarengas suosittelee lisäksi huolehtimaan oman matkavakuutuksen voimassaolosta ja selvittämään vakuutuksen ehdot omasta vakuutusyhtiöstä.