H_Mökkipiha_8789_2.jpg

 

Haluatko Sinä vuokrata mökkisi?

Tule mukaan Lomarenkaan iloisten omistajien joukkoon!

Vuokraa mökkisi vaivattomasti Lomarenkaan kautta. Tarjoamme sinulle kattavan palvelukokonaisuuden mökin välitykseenottotarkastuksesta vuokrien tilitykseen. Tämä kaikki sisältyy palvelupalkkioomme, joka peritään vasta toteutuneesta kaupasta. Lomarengas ei peri mökin omistajalta ylimääräisiä maksuja – siksi myös sopimuksen tekeminen ja Lomarenkaan palveluun liittyminen on ilmaista.

Vuonna 1967 perustettu kotimainen Lomarengas on Suomen suurin ja vanhin vuokrattavien loma-asuntojen välittäjä.

Lomarenkaan kansainvälinen kumppanuusverkosto koostuu sadoista maailmanlaajuisista tunnetuista loma-asuntojen hakupalveluista, kuten Booking.com, Interhome.com  ja Homeaway.com. Muita merkittäviä ovat Atraveo.com, Casamondo.com ja E-Domizil.com. Lomarenkaan kautta kohteesi pääsee esille ja varattavaksi kaikkiin näihin sivustoihin. 

Kotimaassa Lomarenkaan merkittävimmät kumppanit ovat GoFinland.fi, Oikotie.fi, Kalansaalis.com ja mökit.fi. Lomarengas käyttää Adtractionin affiliateverkostoa ja teknologiaa.

Olemme koonneet keskeisiä asioita, jotka liittyvät Lomarenkaan taustaan ja tapaan toimia sekä mökinvuokraukseen, sopimukseen ja mökinvuokraajana toimimiseen.
Lue Info-paketti tai lataa se omalle koneellesi tästä: Info Lomarenkaasta 2016 (koko 0,5 MT, 16 sivua, pdf)

Ota yhteyttä tai täytä Tiedot lomakohteesta-lomake ja lähetä se meille. Asiantuntijamme on sen jälkeen yhteydessä Sinuun. Teemme Sinulle ehdotuksen siitä miten edetä ja aloittaa yhteistyö Lomarenkaan kanssa. Kaikki lähettämäsi tiedot käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti ja Sinä päätät jatkotoimista. Yhteydenotto ei sido millään tavalla.

Tervetuloa mukaan!

Lomarengas Oy
0306 502 502  (puhelujen hinnat 8,28 snt/puh + 3,2 snt/min. matkapuhelin 19,2 snt/min)
myynti@lomarengas.fi