if logo.jpg

If-Peruutusturvavakuutus   http://www.lomarengas.fi/peruutusturvavakuutus

Lisätietoja:

If-peruutusturvavakuutus-ehdot.pdf
Tuoteseloste If Peruutusturvavakuutus.pdf

Korvauksenhakulomake (suomi) 

Claim form (englanti)

If-Peruutusturvavakuutus sisältyy Lomarenkaan välittämien Suomessa sijaitsevien lomakohteiden vuokrahintaan 9.5.2017 lähtien.

Vakuutuksen myöntää If Vahinkovakuutusyhtiö Oy. Vakuutettuina ovat lomakohteeseen menossa olevat ja siellä lomailevat henkilöt.  If-Peruutusturvavakuutus kattaa mahdollisen peruutuksen ja keskeyttämisen vuokraajan tai vuokraajan lähiomaisen äkillisen sairauden, tapaturman tai kuolemantapauksen sattuessa, jos se pakottavasti estää matkalle lähdön tai aiheuttaa keskeytyksen.

Asiakas  hakee korvausta Ifiltä sähköisellä  korvauksenhakulomakkeella

Lääkärintodistus, Lomarenkaasta saatu vahvistus/lasku sekä kuitit suoritetuista maksuista tulee esittää korvauksen saamiseksi. Korvaustapauksessa palautetaan vuokrahinta (sisältäen loppusiivouksen, liinavaatteiden osuudet ja toimitusmaksun). Korvaus maksetaan, jos lomakohde jää ehdoissa mainituista syistä kokonaan käyttämättä tai sen käyttö keskeytyy em. syistä kokonaan. 

Lomakkeen täytettyäsi voit lähettää lääkärintodistuksen, Lomarenkaasta saadun vahvistuksen/laskun, kuitit ja muut todistukset Ifille joko sähköpostilla osoitteeseen personal@if.fi  tai postilla osoitteeseen:
 
If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike
PL 2026
Info:419
Tunnus 5012014
00003 VASTAUSLÄHETYS

If-Peruutusturvavakuutus on voimassa lomakohteen vuokraamisen yhteydessä mainittua lomamökkiä tai -huoneistoa varten. Vakuutusturva alkaa 28 vuorokautta ennen vuokrauksen alkua ja päättyy vuokra-ajan päätyessä. Mikäli peruuntuminen tapahtuu, kun vuokrauksen alkuun on enemmän kuin 28 vuorokautta, peruutuskorvaus maksetaan Lomarenkaan varausehtojen mukaisesti.

HUOM:  kun varaus perutaan  em. syistä on siitä lisäksi aina ilmoitettava kirjallisesti Lomarenkaaseen (kirje, fax, sähköposti). Toimistoajan ulkopuolella tapahtuvista viime hetken peruutuksista on aina ilmoitettava myös kohteen omistajalle tai huoltajalle. Jos varaus  keskeytetään em. syistä on siitä aina ilmoitettava kohteen omistajalle tai huoltajalle, sekä kirjallisesti Lomarenkaaseen (kirje, fax, sähköposti).