SuomalPalvelua_Sin_rgb_smal.jpg 

Lomarengas vuodesta 1967

1967 perustettu Lomarengas on kotimainen loma-asuntojen välittäjä. 

Suomen vanhin ja suurin loma-asuntojen vuokraaja välittää mökkejä, huviloita ja huoneistoja  joka tarpeeseen: yli 3900 kohteen valikoimassa on vaihtoehtoja rantamökeistä hiihtomökkeihin ja  -huoneistoihin. Luksushuviloista eräkämppiin.

Jokainen lomakohde tarkastetaan ja sen kunto varmistetaan. Myönnetty tähtiluokka perustuu Lomarenkaan omaan, tarkkaan laatuluokitukseen. Lomarenkaan hyvä palvelu kattaa loma-asunnon varaamisen kaikki vaiheet mukaan lukien maksaminen, avainten luovutus, onnistunut mökkiloma ja loppusiivous. Lomarengas pitää huolta asiakkaistaan.

Mökkien vuokraus onnistuu kätevästi verkossa Suomen suurimmasta mökkiportaalista, jossa vierailee 40 000 eri kävijää viikossa. Tarkat kohdekuvaukset, valokuvat ja karttapaikannus auttavat lomakohteen valinnassa. Asiakaskommentit, -suositukset ja -luokitukset varmistavat onnistuneen loman.

Lomarenkaan toiminta ja talous ovat vakavaraisella pohjalla. Liiketoiminta yhtiöitettiin vuonna 1997. Lomarenkaan suurin osakkeenomistajaryhmä ovat matkailuyrittäjät. Kotimaan myynnin osuus on 70 % liikevaihdosta, incoming myynnin osuus 30 %.

Kumppanuudet

Kansainvälisesti Lomarengas tekee tiivistä yhteistyötä Euroopan johtavan loma-asuntojen välittäjän Interhomen kanssa.
Sveitsiläisomisteinen Interhome on yli 33.000 kohteellaan Euroopan johtava laadukkaiden vuokrattavien loma-asuntojen välittäjä. Keskinäisen sopimuksen ja järjestelmäintegraation kautta Lomarenkaan kohteet ovat varattavissa netistä sekä Interhomen että sen kumppaneiden sivustoilta.

Interhomen kumppanuusverkosto koostuu sadoista maailmanlaajuisista tunnetuista loma-asuntojen hakupalveluista, kuten Booking.com, Homeaway.com, Atraveo.com, Casamundo.com ja E-Domizil.com. Interhomella on myös omat myyntitoimistot useimmissa Euroopan maissa ja sen myötä kattava jälleenmyyntiverkosto.

Kotimaassa Lomarenkaan merkittävimmät kumppanit ovat GoFinland.fi, Oikotie.fi, Kalasaalis.com ja mökit.fi. Lomarengas käyttää Adtractionin affiliateverkostoa - lue lisää tästä

Lomarenkaan missio ja visio

Lomarenkaan missio on luoda taloudellista arvoa mökin omistajille sekä tarjota asiakkailleen helppo ja luotettava matkailutuotteiden ostokanava.

Lomarenkaan visio on vahvistaa sen omaa asemaa Suomen merkittävimpänä vuokramökkien ja –huoneistojen markkinointi- ja jakelukanavana.

Lomarenkaan tavoitteena on olla tunnettu luotettavuudestaan ja laadukkuudestaan. Kanta-asiakkaiden määrää halutaan kasvattaa ja nostaa Lomarenkaan spontaani tunnettuus Suomessa 70 prosenttiin.

Lomarenkaan arvot

Itsenäisyys: olemme taloudellisesti ja toiminnallisesti riippumaton ja vakavarainen yhteistyökumppani. Päätämme itsenäisesti omasta tulevaisuudestamme.
Vastuullisuus: olemme vastuullinen toimija, joka pitää huolta maineestaan.
Avoimuus: harjoitamme avointa tiedottamista ja vuorovaikutusta henkilökuntamme ja kaikkien sidosryhmien kanssa.
Luottamus: teemme mitä lupaamme.

Lomarenkaan liikeidea

Lomarenkaan liikeideana on tuottaa taloudellista arvoa palveluntuottajilleen. Tämä toteutuu kokonaisvaltaisen palvelupaketin avulla, joka sisältää mm. myynti- ja varausprosessin hallinnan sekä kohteen kehittämisen konsultoinnin.
Lomarenkaan ensisijainen asiakas on kuluttaja. Hänelle Lomarengas tarjoaa helpon ja luotettavan matkailutuotteiden ostokanavan erilaisten myyntikanavien kautta.
Alueellisille organisaatioille ja keskusvaraamoille Lomarengas tarjoaa käyttöliittymän, joka sisältää sekä varausjärjestelmän että jakelukanavan.

Lomarengas-konserni

Lomarengas-konserniin kuuluvat emoyhtiö Lomarengas Oy, Ylläksen Matkailu Oy, Villi Pohjola Oy ja KRT Yhtiöt Oy.  Konsernin liikevaihto oli vuonna 2017 noin 32 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä 38. Ylläksen Matkailu Oy on Ylläksen johtava majoituksen keskusvaraamo.  Villi Pohjola Oy on luontomatkailuun keskittyvä yritys. KRT Yhtiöt Oy on Levin alueen kiinteistöosaaja, toimialoina mm. vuokravälitys ja kiinteistöhuolto.