Raudanniemen lomamökit

Raudanniemen lomamökit sijatsevat Mikkelissä Saarijärven länsirannalla. Mökit on rakennettu käsinvuollusta jykevästä hirrestä, mikä luo niihin kodikkaan lämpimän tunnelman. Jokaisella mökillä on oma pihapiiri, laituri, soutuvene sekä grillikatos tai patio, ja naapuriin on matkaa vähintään 100 metriä. Raudanniemen mökit ovat talviasuttavia ja vuokrattavana ympäri vuoden.

Mökit ovat hyvin varustettuja. Sisältä löytyy puulämmitteinen sauna (Pohosniemessä erillinen rantasauna), varaava takka ja lattialämmitys vähintään eteisessä ja pesutiloissa. Kaikissa mökeissä on mm. astianpesukone, pyykinpesukone, kotiteatterilaitteisto, WiFi ja ilmalämpöpumppu. Raudanniemen mökit ovat talvella lämpimiä ja kesällä sopivan viileitä.

Alueen pelikentät (mm. tennis, sulkapallo, pöytätennis, lasten leikkipaikka ja trampoliini) sekä noin 2km mittainen luontopolku ovat vapaasti vieraiden käytössä ja omistajalta saa loman aikana lainaan polkupyöriä ja kalastusvälineitä Mökin soutuveneeseen voi vuokrata perämoottorin. Raudanniemi on erinomainen kohde innokkaille kalastajille, marjanpoimijoille ja sienestäjille. Talvella alueella kiertää hiihtolatu ja omistajalta saa lainaan suksia ja pulkkia. Talviuimareille tehdään mökin rantaan avanto maksutta.

Mikkelin kaupat ja palvelut ovat noin 20 minuutin ajomatkan päässä. 7km päässä mökeiltä on Kotileipomo Siiskonen ja Tertin kartanoon on matkaa 16km. Helsinki-Vantaan lentokentälle ajaa Raudanniemestä 2h 30min.

Raudanniemi on perheyritys, joka on majoittanut Lomarenkaan asiakkaita jo lähes 50 vuoden ajan. Omistaja asuu tilalla ja on aina vieraiden tavoitettavissa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Hakuasi vastaavia lomakohteita ei valitettavasti löytynyt. Ole hyvä ja muuta hakuehtoja, tarkista oikeinkirjoitus sekä päivämäärät. Viime hetken varaukset myös puhelimitse.

Lomakohdetta löydetty

Vaihda järjestys