Siirry sivusisältöön

Lemmikit vuokramökillä

Lemmikki sujahtaa mukaan mökkilomalle yhtä luonnollisesti kuin ihmisetkin. Lue Lomarenkaan ohjeet ja vinkit lemmikin kanssa mökkeilyyn.

Lemmikin mukaan ottaminen mökkilomalle voi olla yhtä luonnollista kuin ihmistenkin. Seuraavassa on muutamia hyödyllisiä vinkkejä lemmikkieläinten kanssa matkustaville:

  1. Tarkista lemmikkikäytännöt etukäteen: Varmista, että lemmikit ovat sallittuja valitsemassasi vuokramökissä ja tutustu mahdollisiin rajoituksiin tai lisäehtoihin.

  2. Varaa tarvittavat tarvikkeet: Pakkaa mukaan kaikki lemmikkisi tarvitsemat varusteet, kuten ruoka- ja vesiastiat, lelut sekä viltit huonekalujen suojaamiseksi.

  3. Pidä lemmikki valvonnassa: Varmista, että lemmikkisi on aina valvonnassa ulkona ollessaan ja että se käy säännöllisesti tarpeillaan.

  4. Huolehdi jätöksistä: Siivoa lemmikkisi jätökset pihapiiristä, jotta mökin ympäristö säilyy siistinä.

  5. Puhdista lemmikin jäljet: Loppusiivouksen yhteydessä puhdista lemmikin karvat kalusteista ja tekstiileistä, jotta seuraavat vieraat voivat nauttia siististä mökistä.

Lemmikin kanssa mökkeily voi olla unohtumaton kokemus, kun se on suunniteltu huolellisesti etukäteen. Rentouttavaa lomaa lemmikkisi kanssa!