Siirry sivusisältöön

Yritys

Lomarengas - Suomen tunnetuin vuokramökkien välittäjä. Vuonna 1967 perustettu Lomarengas on täysin kotimainen. Suomen vanhin ja suurin loma-asuntojen vuokraaja välittää mökkejä, huviloita ja huoneistoja joka tarpeeseen: yli 4000 kohteen valikoimassa on vaihtoehtoja rantamökeistä hiihtomökkeihin ja -huoneistoihin ja luksushuviloista eräkämppiin.

Lomarengas - Suomen tunnetuin vuokramökkien välittäjä. Vuonna 1967 perustettu Lomarengas on täysin kotimainen. Suomen vanhin ja suurin loma-asuntojen vuokraaja välittää mökkejä, huviloita ja huoneistoja joka tarpeeseen: yli 4000 kohteen valikoimassa on vaihtoehtoja rantamökeistä hiihtomökkeihin ja -huoneistoihin ja luksushuviloista eräkämppiin.

Lomarengas - Suomen tunnetuin vuokramökkien välittäjä

1967 perustettu Lomarengas on kotimainen loma-asuntojen välittäjä. 

Suomen vanhin ja suurin loma-asuntojen vuokraaja välittää mökkejä, huviloita ja huoneistoja joka tarpeeseen: yli 4000 kohteen valikoimassa on vaihtoehtoja rantamökeistä hiihtomökkeihin ja  -huoneistoihin ja luksushuviloista eräkämppiin.

Jokainen lomakohde tarkastetaan ja sen kunto varmistetaan. Myönnetty tähtiluokka perustuu Lomarenkaan omaan, tarkkaan laatuluokitukseen. Lomarenkaan hyvä palvelu kattaa loma-asunnon varaamisen kaikki vaiheet mukaan lukien maksaminen, avainten luovutus, onnistunut mökkiloma ja loppusiivous. Lomarengas pitää huolta asiakkaistaan.

Mökkien vuokraus onnistuu kätevästi verkossa Suomen suurimmasta mökkiportaalista, jossa vierailee 70 000 eri kävijää viikossa. Tarkat kohdekuvaukset, valokuvat ja karttapaikannus auttavat lomakohteen valinnassa. Asiakaskommentit, -suositukset ja -luokitukset varmistavat onnistuneen loman.

Lomarenkaan toiminta ja talous ovat vakavaraisella pohjalla. Liiketoiminta yhtiöitettiin vuonna 1997. Lomarenkaan suurin osakkeenomistajaryhmä ovat mökkejä omistavat matkailuyrittäjät.

Asiakkaat

Lomarenkaan asiakaskunta koostuu monenlaisista ihmisistä. Mökkejä vuokraavat useimmiten lapsiperheet, tuttavaperheet, kaveriporukat ja pariskunnat. Kotimaan myynnin osuus on 70 % liikevaihdosta, ulkomaan myynnin osuus 30 %.

Mökkien omistajat ovat myös Lomarenkaan asiakkaita. Lähes 3000 omistajaa  vuokraa mökkiään tai huoneistoaan Lomarenkaan kautta.

 

Kumppanuudet

Kansainvälisesti Lomarengas tekee tiivistä yhteistyötä Euroopan johtavan loma-asuntojen välittäjän Interhomen kanssa. Sveitsiläisomisteinen Interhome on yli 33.000 kohteellaan Euroopan johtava laadukkaiden vuokrattavien loma-asuntojen välittäjä. Keskinäisen sopimuksen ja järjestelmäintegraation kautta Lomarenkaan kohteet ovat varattavissa netistä sekä Interhomen että sen kumppaneiden sivustoilta.

Interhomen kumppanuusverkosto koostuu sadoista maailmanlaajuisista tunnetuista loma-asuntojen hakupalveluista, kuten Booking.com, VRBO.com, Hometogo.com, Casamundo.com ja E-Domizil.com. Interhomella on myös omat myyntitoimistot useimmissa Euroopan maissa ja sen myötä kattava jälleenmyyntiverkosto.

Kotimaassa Lomarenkaan kumppaneita ovat mm. Mokkivuokraus.fi, Mökit.fi, Mökit.fi, Parhaatmokit.fi, Mokkimatka.fi, Kotimaatutuksi.fi ja Eräverkko. Lomarengas käyttää Adtractionin affiliateverkostoa - lue lisää tästäLomarenkaan missio ja visio

Lomarenkaan missio on luoda taloudellista arvoa mökin omistajille sekä tarjota asiakkailleen helppo ja luotettava matkailutuotteiden ostokanava.

Lomarenkaan visio on vahvistaa sen omaa asemaa Suomen merkittävimpänä vuokramökkien ja –huoneistojen markkinointi- ja jakelukanavana.

Lomarenkaan tavoitteena on olla tunnettu luotettavuudestaan ja laadukkuudestaan. Kanta-asiakkaiden määrää halutaan kasvattaa ja nostaa Lomarenkaan spontaani tunnettuus Suomessa 70 prosenttiin.

 

Lomarenkaan arvot

Itsenäisyys: olemme taloudellisesti ja toiminnallisesti riippumaton ja vakavarainen yhteistyökumppani. Päätämme itsenäisesti omasta tulevaisuudestamme.
Vastuullisuus: olemme vastuullinen toimija, joka pitää huolta maineestaan.
Avoimuus: harjoitamme avointa tiedottamista ja vuorovaikutusta henkilökuntamme ja kaikkien sidosryhmien kanssa.
Luottamus: teemme mitä lupaamme.

 

Lomarenkaan liikeidea

Lomarenkaan liikeideana on tuottaa taloudellista arvoa palveluntuottajilleen eli vuokramökkien omistajille. Tämä toteutuu kokonaisvaltaisen palvelupaketin avulla, joka sisältää mm. myynti- ja varausprosessin hallinnan sekä kohteen kehittämisen konsultoinnin.
Lomarenkaan ensisijainen asiakas on kuluttaja. Hänelle Lomarengas tarjoaa helpon ja luotettavan matkailutuotteiden ostokanavan erilaisten myyntikanavien kautta.
Alueellisille organisaatioille ja keskusvaraamoille Lomarengas tarjoaa käyttöliittymän, joka sisältää sekä varausjärjestelmän että jakelukanavan.

 

Lomarengas-konserni

Lomarengas-konserniin kuuluvat emoyhtiö Lomarengas Oy ja Ylläksen Matkailu Oy.  Lomarenkaan liikevaihto oli vuonna 2022 40,4 miljoonaa euroa. Lomarengas Ylläs (Ylläksen Matkailu Oy) on Ylläksen johtava majoituksen keskusvaraamo, jonka liikevaihto oli 4,8 miljoonaa euroa vuonna 2022. Lomarenkaalla on toimintaa ympäri Suomen ja toimistot Levillä, Ylläksellä, Pyhällä, Ruka-Kuusamossa, Ukkohalla-Paljakassa, Vuokatissa, Kolilla ja Tahkolla. Lomarenkaan pääkonttori on Helsingissä.  Lomarengas-konsernin henkilöstön määrä on 40.

 

Päivitetty 10.1.2023