Siirry sivusisältöön

Maksaminen ja peruuttaminen

Voit maksaa varauksen verkkopankkimaksuna, luottokortilla/debit-maksukorteilla (Mastercard, Visa, Visa Electron, Maestro, American Express) tai mobiilimaksuna (MobilePay, Pivo).

Maksa kaikki kerralla tai vain ennakkomaksu 20 %

Jos varaat mökin ajoissa, voi valita maksatko koko summan heti vai pelkästään ennakkomaksun osuuden, joka on 20 % varauksen kokonaissummasta. Jos maksat vain ennakkomaksun, lähetämme varauksen loppusummasta laskun jonka maksat vasta 6 viikkoa ennen loman alkua. Kätevää! Viime hetken varauksissa maksat aina koko summan kerralla.

Lomarenkaan maksutavat

Verkkopankit
Löydät maksuvaihtoehdoista kaikki yleisimmät pankit: Aktia, Oma Säästöpankki, ÅlandsBanken, Osuuspankki, Handelsbanken, POP Pankki, S-Pankki, Säästöpankki, Nordea ja Danske Bank.

Luottokortit
Voit maksaa Visa, Visa Electron, Mastercard ja American Express -luottokorteilla.

Lasku ja osamaksu
Lasku- ja osamaksu on mahdollista saada silloin, kun maksat koko varauksen summan kerralla. Laskun tarjoavat Jousto, OP Lasku ja Walley.

Mobiilimaksut
Maksa helposti ja nopeasti mobiilisti Pivon tai MobilePayn avulla!

Asiakaspalvelu

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

myynti@lomarengas.fi 0306 502 502

Asiakaspalvelu on auki arkisin klo 8:30 - 17:00 sekä lauantaisin klo 10:00 - 18:00

Miten peruutan varaukseni?

Varausten peruutukset tulee tehdä aina Lomarenkaan asiakaspalvelun kautta myynti@lomarengas.fi tai puhelimite 0306 502 502. Palveluaikojen ulkopuolella ole yhteydessä mökin omistajaan, jonka yhteystiedot löydät varausvahvistuksesta.

Saat takaisin maksamasi summan lukuun ottamatta varausmaksua ja toimitusmaksua, mikäli perut varauksen vähintään 28 vuorokautta ennen vuokrauksen alkua. Mikäli perut varauksen myöhemmin, kuin 28 vuorokautta ennen vuokrauksen alkua, ei maksuja palauteta. Sairastapauksissa voidaan hyödyntää If Peruutusturvavakuutusta. Lue lisää peruuttamisesta varausehdoistamme