Radio SuomiPop ja Lomarengas järjestävät suuren mökkikisan ja tarjoavat joka viikko 1000 euron vuokramökin.

Ensimmäinen 1000 euron vuokramökkiloman voittaja oli Antti Nykänen Joensuusta.
Kuuntele, mitä Antti tuumasi kuultuaan voittaneensa.

Voittajien kommentteja:

Viikko 16: Antti Nykänen, Joensuu
Ollut sikakiireistä aikaa, kun ollut paljon työtä ja olen ollut itse viime vuonna paljon ulkomailla töissä. Ollaan rakennettu 2 omakotitaloa 5 vuoden sisään. Nyt olisi kesäloma ja voisi rentoutua ja nauttia elämästä perheen kanssa ilman mitään rakentamista tai komennustöitä <3

Viikko 17: Tiia Rautiainen, Jyväskylä
Koska olisi ihanaa kerätä meidän huippuporukka kasaan. Viettää mökillä sitä parasta aikaa ystävien kanssa, ilman puhelimia ja muita häiriötekijöitä. Noista reissuista tulee niitä parhaita muistoja ja elinvuosia rutkasti lisää. Viime kerrasta on kulunut jo tolkuttoman kauan..

Viikko 18: Satu Tiilikainen
Miehellä ekaa kertaa kesällä 4vk loma! Raskas arki terveydentilasta johtuen ja kaikki "ylimääräinen" raha menee säästöön tämän takia. Haaveilemme pääsevämme Keski-Suomeen mökkeilemään lomalla ja tapaamaan ystäviä jotka jäivät sille suunnalle, meidän muutettua pois. Tulisi voitto niin oikeaan osoitteeseen!

Viikko 19: Annika Uusitalo
Tuleva kesä tulee olemaan juhlan täyteinen kesä. Isäni väittelee tohtoriksi, ja itse täytän 30v. Omaa mökkiä meillä ei ole, ja koska asumme kaikki lapset eri puolilla Suomea on vaikea sovittaa aikatauluja yhteen. Olisi mahtava kokoontua viikon ajaksi mökille juhlistamaan tätä vuotta.

Kerro täällä, miksi juuri te tarvitsette lomamökin viikoksi käyttöönne!

Suuri mökkikisa.jpg