Ikaalinen – vuokramökit

Ikaalinen on ainutlaatuinen mökkipaikkakunta kauniin Kyrösjärven rannalla, Pirkanmaalla. Ikaalisten upeat metsät ja vesialueet ovat pala kauneinta Suomea. Lomanvietto järven rannalla ja jokialueilla antaa hyvän mahdollisuuden nauttia luonnon rauhasta, uimisesta tai laiturilla loikoilusta. Myös kulttuurin harrastamiseen, retkeilyyn ja rentouttavaan kylpylälomailuun alue tarjoaa upeat puitteet.

Ikaalinen majoitus

Ikaalisten seudulla on paljon lomanviettoon sopivia kesäisiä vuokramökkejä ja talviasuttavia loma-asuntoja. Valikoimasta löydät tunnelmalliset hirsimökit perhelomaan, piilopirtit järven rannalta ja hulppeat huvilat. Ikaalisten vuokramökit ovat useimmiten järven rannoilla ja mökeissä on hyvä varustus eli sauna ja todennäköisesti myös vene sekä laituri.

Nähtävyydet ja tapahtumat Ikaalisissa

Ikaalisissa riittää tekemistä ja tapahtumia koko perheelle. Kesällä viihdyttävät taidenäyttelyt ja konsertit. Ikaalinen on musiikki- ja kylpyläkaupunki, joka tarjoaa ainutlaatuiset puitteet retkeilyyn ja luontoelämyksiin.

Ikaalinen on tunnettu Ikaalisten Kylpylästä, johon kuuluu mm. Ti-Ti Nallen Talo ja soitinmuseo Akordia.

Tekemistä Ikaalisissa kesällä

Luomahaaran luonto- ja melontaretket ja Sata-Hämeen Retket. Alue tarjoaa kaikille ympäristön ystäville puitteet pyöräilyyn, uintiin, veneilyyn ja melontaan.

Tekemistä Ikaalisissa talvella

Hiihtomaastot ja retkiluistelureitit odottavat talviurheilijoita. Tarjolla on myös avantouintia ja lumikenkäilyä.

Ikaalinen tiedetään jokakesäisestä Sata-Häme Soi -festivaalista, Kultaisen ja Hopeisen harmonikan kilpailusta sekä varietee-harmonikan kansainvälisestä Primus Ikaalinen -tapahtumasta.

Ikaalisissa nälkä ei yllätä. Kaupungin lukuista ravintolat, kahvilat, baarit, leipomot ja maatilat tarjoavat maukasta purtavaa ja lähiruokaa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Hakuasi vastaavia lomakohteita ei valitettavasti löytynyt. Ole hyvä ja muuta hakuehtoja, tarkista oikeinkirjoitus sekä päivämäärät. Viime hetken varaukset myös puhelimitse.

Lomakohdetta löydetty

Vaihda järjestys