Kalajoki mökit - parhaat vuokramökit | Lomarengas

Kalajoki - vuokramökit

Kalajoki on yksi Suomen kiehtovimmista mökkipaikkakunnista, jonka upeat hiekkasärkät saavat monet palaamaan paikkakunnalle kerta toisensa jälkeen. Lomanvietto meren rannalla, Pohjanmaalla, antaa hyvän mahdollisuuden nauttia luonnon rauhasta, uimisesta tai rannalla makoilusta loikoilusta. Myös aktiiviurheiluun alue tarjoaa poikkeukselliset puitteet. Täällä onnistuvat niin surffaus, melonta, veneily kuin kalastuskin.

Kalajoki majoitus

Kalajoen seudulla on paljon kesälomailijoille sopivia vuokramökkejä ja loma-asuntoja. Valikoimasta löydät huikeat hirsimökit perhelomaan, perinteisen puutalot meren rannalta ja hulppeat huvilat. Kalajoen vuokramökit ovat useimmin keskellä luonnon rauhaa ja mökeissä on moderni varustus, johon kuuluu sauna, terassi ja ulkogrilli.

Nähtävyydet ja tapahtumat Kalajoella

Kalajoella ja lähiympäristössä on tekemistä kaikenikäisille. Hiekkasärkillä järjestettiin kesällä 2014 Loma-asuntomessut, jonka upeat hirsihuvilat ovat katselun arvoiset. Kalajoen nähtävyyksiä ovat myös Maakallan historiarikas alue saaristokirkkoineen Kallankareilla ja Ulkokallan majakkasaari sekä tietysti upeat hiekkasärkät.

Mökkikauden päättäjäiset eli Kalajoen venetsialaiset ovat kesän kiinnostavimpia tapahtumia ja Kalajoen Juhannusfestivaalit keräävät aina yhteen Suomen suosituimmat musiikkiartistit.

Tekemistä Kalajoella kesällä

Voit viettää aikaa vesiurheilun parissa, lasten kanssa Jukupark-vesipuistossa tai vierailla paikallisella Iso-Pahkalan keramiikkapajalla. Golfin ystävillekin löytyy Kalajoki Golfin kentät.

Tekemistä Kalajoella talvella

Hiihtomaastot ja upeat ulkoilureitit odottavat talviurheilijoita.  Tarjolla on lisäksi moottorikelkkasafarit ja lumikenkäilyä, jonka jälkeen voikin rentoutua kylpylä SaniFanin lämpöaltaissa.

Kalajoen paikalliset ravintolat tarjoavat laadukasta lähiruokaa. Iltamenojakin riittää tanssin ja musiikin ystäville.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Lomakohdetta löydetty

Vaihda järjestys