Taivalkoski

Taivalkoskella voit kokea luonnon ja Euroopan viimeisimpien erämaa-alueiden todellisen olemassa olon! Täällä on upeat mahdollisuudet erilaisille harrastuksille läpi vuoden, niin halutessasi! Täällä läsnä ovat puhtaat vedet, laajat erämaat ja loistavat luonto- ja kuntoliikuntamahdollisuudet. Näiden lisäksi väljyyttä, hiljaisuutta, aitoja ihmisiä ja tuhansia tarinoita  - onhan Kalle Päätalon useat kirjat tarinoineen ja paikkoineen täältä lähtöisin!

Taivalkoskella voit kokea kevään kaikissa väreissään, keskiyön auringon taian ympärilläsi ja talven siniset kuulakkaat hetket, syksyn väriloistoa unohtamatta! Iijoen virtaava vesi, villin luonnon kosketus, todellinen rauha ja ajattomuus. Näistä asioista koostuu suomalaisen kansan sitkeyden voima. 

Matkailija voi kokea Taivalkosken yhtä lailla kuin paikalliset, kodikkaana rauhan tyyssijana. Koillismainen elämäntapa ja luonnon läheisyys näkyy myös kaikessa palvelussa, joita lomallasi tai läpikulkumatkallasi tarvitset.Taivalkoskella aika hidastuu – tule kokemaan tämä itsessäsi ja vie tätä ajattomutta ja rauhaa vaikka kotiinkin saakka, tätä saa jakaa!

Majoitus Taivalkoski

Taivalkoskelle tullessa majoitusvaihtoehtoja on runsaasti tarjolla. Voit valita huoneen maatilalta, tai pienen romanttisen mökin metsän laidalta. On vaihtoehtona myös tasokasta hotellia lähellä palveluja, lisäksi - jos uskallat – voit varata myös erämökin ilman mukavuuksia!  Lomarenkaan mökkivaihtoehdoista on varmasti tarjolla jokaiselle matkaajalle ja jokaisen tarpeisiin sopivanlainen majoituspaikka. Katso vaihtoehtoa ja tee varaus! Taivalkosken pienuus viehättää ja tuo sinut tervetulleeksi pian uudelleenkin!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Hakuasi vastaavia lomakohteita ei valitettavasti löytynyt. Ole hyvä ja muuta hakuehtoja, tarkista oikeinkirjoitus sekä päivämäärät. Viime hetken varaukset myös puhelimitse.

Lomakohdetta löydetty

Vaihda järjestys