Siirry sivusisältöön

Hiihtokeskusmökit

Mitä sinä kaipaat talviselta lomalta - paljon aktiviteetteja, aavaa tunturimaisemaa, pulahdusta avantoon vai haastavia rinteitä?

Mitä sinä kaipaat talviselta lomalta - paljon aktiviteetteja, aavaa tunturimaisemaa, pulahdusta avantoon vai haastavia rinteitä?

Varaa ikimuistoinen loma läheltä aktiviteetteja!

Lomarenkaan mahtava mökkitarjonta takaa sen, että löydät juuri omaan talvilomaan sopivan vuokramökin itsellesi. Mökki löytyy niin perheelle, pariskunnalle kuin hiihtokeskuksen helppoudesta haaveilevalle. Hyödynnä Lomarenkaan mökkihakua etsinnöissä - saat haettua vuokramökkejä esimerkiksi sen mukaan, miten lähellä ne sijaitsevat hiihtokeskusta. Etsi mökit läheltä latua, SkiBussia tai rinnettä - käytä kriteerinä sitä, mikä on sinulle tärkeintä talviloman vuokramökissä.

Hiihtokeskukset ovat täynnä tekemistä ja aktiviteetteja. Hiihto- ja laskettelukeskukset tarjoavat upeat puitteet ulkoiluun ja yhdessäoloon. Suomessa keskukset sijoittuvat hyvin erilaisiin luontomaisemiin, joten loma kannattaa sijoittaa eri ajankohtina eri paikkakunnille. Joukosta löydät juuri itsellesi sopivat puitteet sekä latu- ja rinnetarjonnan. Jokaisessa keskuksessa on aivan ainutlaatuinen tunnelma - tutustu eri matkailukeskuksiin ja valitse itsellesi sopivin!