Siirry sivusisältöön

Vuokramökki saaresta

Vietä ikimuistoinen loma saaren rauhassa. Katso alta kohdevinkit saarimökkeilyyn!

Irtaudu mantereelta ja vuokraa mökki saaresta. Saaressa saat nauttia luonnon äärellä olemisesta. Vietä ainutlaatuinen loma rantamökissä, omasta ajasta ja rauhasta nauttien.  Nautitko veneilystä tai kalastuksesta? Saarimökin laiturista voit halutessasi lähteä veneilemään ja nauttimaan upeista järvimaisemista. Voit myös milloin vain lähteä kalastamaan ja nauttia rauhallisen järven tunnelmasta. 

Tiesitkö, että saaressa on yleensä vähemmän hyttysiä kuin mantereella, sillä kevyt tuulenvire pitää ne loitolla? Saaressa voit siis nauttia vapaammin lämpimistä kesäsäistä. Lisäksi saaressa sinulla on moneen suuntaan avautuvat upeat näkymät. Arjestakin on helppo irrottautua, kun olet veden keskellä, eikä mökin vieressä kulje maantietä. Voit nauttia uimisesta luonnonvesissä. Lisäksi idyllin täydentävät erilaiset vesilinnut, joiden seuraaminen rentouttaa. Mökki saaressa, luonnon keskellä, antaa hyvät lähtökohdat täydellisen rentouttavaan lomaan. Tutustu saarimökkeihimme eri puolilla Suomea ja varaa mieluinen kohde!

Viehättävät Saarijärven Aakunsaari ja jämäkästi paikallaan seisova Kalliosaari odottavat Keski-Suomessa. Ihana Paratiisikallio Pieksämäellä, Piikainsaari Ikaalisissa. Vai sopisiko sinulle vuokramökiksi saaressa paremminkin Ilta-Aurinko Karttulassa? Hartolan Manunsaari Pohjois-Hämeessä?   Ikioma Piilopirtti Kaavissa tai Lammassaari Jämsässä - saarimökkejä löytyy jokaiseen makuun!                          

Oma saari, oma rauha!

Mikäli kaipaat erityisen rauhallista paikkaa, voit vuokrata oman saaren ja nauttia luonnon täydellisestä rauhasta. Omassa saaressa sinun ei tarvitse välittää naapureista. Voit samoilla rauhassa ympäri saarta nauttien luonnosta, nauttia veneilystä ja kalastaa. Oman saaren tunnelma on jotain, minkä ymmärtää vain kokeilemalla. Tällaisia yhden mökin saaria on tarjolla kaikkiaan parikymmentä eri puolilla Suomea. Tutustu tunnelmallisiin saarimökkeihimme ja varaa omasi! Voit hakea mökkejä alueittain tai tarkemmilla hakukriteereillä kätevää mökkihakuamme hyödyntäen.

Varaa netistä – kysy neuvoa asiakaspalvelusta.

Voit varata saarimökin verkkokaupastamme, joka on aina auki. Lisäksi asiakaspalvelumme (puh. 0306 502 502)  auttaa sinua kysymysten herätessä ma-pe klo 8:30-17:00 ja lauantaisin klo 10:00-18:00. Tavoitat meidät myös sähköpostitse osoitteesta myynti@lomarengas.fi