Siirry sivusisältöön

Mökit maakunnittain

Etsitkö mökkiä tietystä maakunnasta? Katso täältä Lomarenkaan vuokramökit maakunnittain!

Lomarenkaan mökkejä löydät ympäri Suomen. Valittavanasi on lomamökkejä tunturimaisemista ja järvien rannoilta. Tutustu alueisiin ja löydä täydellinen mökki lomallesi!

Ahvenanmaa
Etelä-Karjala
Etelä-Savo
Kainuu
Kanta-Häme
Keski-Suomi
Kuusamo
Kymenlaakso
Lappi
Pirkanmaa
Pohjanmaa
Pohjois-Karjala
Pohjois-Pohjanmaa
Pohjois-Savo
Päijät-Häme
Satakunta
Uusimaa
Varsinais-Suomi

Koko Suomi

Hiihtokeskukset

 Mikäli suuntaat johonkin tiettyyn kaupunkiin, esim. EspooMikkeliKuopioSavonlinnaJyväskylä tai Rovaniemi, löydät mökit kätevästi etusivun Mökkihaun avulla. 

Lomaile nauttien eri vuodenajoista

Sykkiikö sydämesi saaristolle, Järvi-Suomelle vai tuntureille? Suomi on pitkänhuiskea maa, josta löytyy alueita jokaiselle lomailijalle. Valtaosa lomamökeistämme on sekä kesä- että talviasuttavia. Siksi perinteiset kesä- ja talvikohteet on hyvä huomioida myös muina vuodenaikoina!

Lumien sulaessa hiihto- ja laskettelukeskusten yhteydestä paljastuu kiinnostavia vaellus- ja päiväretkireittejä kesällä tai vaikkapa ruska-aikana käytäväksi. Lapin tunturien laelta näet kauas kesäisinkin ja yöttömän yön auringon aikaan. Eri pituisia vaelluksia ja vaikkapa maastopyöräretkiä voit tehdä juuri silloin, kun sinusta siltä tuntuu.

Rantamökeillä voit nauttia Suomen kesästä parhaimmillaan. Voit valita mökin järven rannalta tai rauhallisen saarimökin. Syksyn tullen rantamökeillä ehdit vielä hyvin ottamaan lyhyitäkin irtiottoja arjesta. Voit poimia marjoja ja sieniä talveksi sekä käydä kalastamassa paistinkalat. Mikäli haluat nauttia aidosta erämaan tunnelmasta, valitse erämökki luonnon keskeltä. Valikoimastamme löydät upeat eräretkeilijöille ja metsästäjille sopivat hirsimökit. Talvella voit hiihdellä järvellä tai kaivaa esiin pilkit ja nauttia kevätauringosta. Nauttia luonnonrauhasta täysin palkein. Lähistöllä voi myös olla hiihtokeskus, jossa pääsee vauhdikkaampien aktiviteettien pariin jos mieli tekee.

Lomarenkaalla on kohteita eri puolilla Suomea. Löydä mieluisin lomakohde ja varaa!

Sujuvaa varaamista ja asiantuntevaa asiakaspalvelua

Varaa mökkikohde kätevästi suoraan etusivultamme löytyvän mökkihaun kautta. Verkkokauppamme on auki viikon jokaisena päivänä. Asiakaspalvelumme (puh. 0306 502 502) vastaa mahdollisiin kysymyksiin arkisin klo 8:30-17:00 sekä lauantaisin 10:00-18:00. Lisäksi tavoitat meidät sähköpostitse osoitteesta myynti@lomarengas.fi